Gwiyomi dance♥


Assalamualaikum,

FD baru je tau pasal Gwiyomi dance ni. Tu pun lepas skype dengan sorang kawan ni. Mula-mula dia buat gaya sore eyes, budak Singapore tu. Lepas tu tiba-tiba je cakap pasal video gwiyomi. FD tak tau, so search kat YouTube. Boleh tahan comel awek-awek korea tu buat Gwiyomi dance tu. Tapi lagu macam budak-budak sikit. Tapi bila kawan FD tu buat, nak tergelak pun ada. HAHA!

Lagu Kiyomi


Gwiyomi dance



Gwiyomi dance versi budak

Comey adik kecik ni. Dah besar confirm cun ^^

Gwiyomi versi lelaki

Kebanyakan orang filipina yang buat video gwiyomi dance parody. Ni je yang sopan FD rasa sebab parody lain macam, "urghh". Nak tau apa yang "urghh" tu, pi lah tengok kat youtube ea.
Tak jumpa pula orang melayu buat video parody. Teringin nak tengok :p kebanyakan perli je lebih.

Cuba lah belajar gwiyomi dance ni, lepas tu upload kat youtube or facebook ^^

Comments

saya pon suka lagu ne... setiap hari dengar lagu ne...
Shakira Pathi said…
Cer tengok yang kak maria elena buat, tu versi melayu hehe :)
Dianaa said…
@teha marshellow yui; lagu dia macam happy je :D
Dianaa said…
@Shakira Pathi; kejap lagi FD tengok. thanks!
Miss Xyz said…
Ahaha, ha'ah Maria Elena buat kelakar! Kiyomi dah viral kut. -.-" Kenapa mesti Korea lagi? Dulu gangnam kan? ish3
Condoriano said…
Ni yg maria elena buat tu ya, rasa mcm pelik pula kalau lelaki yg buat.
~IraNur~ said…
memang comel gila ! kadang2 terbuat jugak. aisehhh :p
Dianaa said…
@Miss Xyz; kiyomi boleh tahan lagi. gangnam je yg tak senonoh.
Dianaa said…
@Condoriano; hihi memang pelik oh!
Sally Yatiey said…
Lagu ni best pulak.. Suka tengok orang2 korea buat kiyomi. Comel! ;) hee
Lynn Munir said…
Deman Korea lagi ni :-)
Sue-Rya Qistina said…
Alololo..comelnya!
Dianaa said…
@Sally Yatiey; tu lah. even lagu macam budak2, tapi best :)
Dianaa said…
@~IraNur~; eh, terbuat? kenapa tak TERrekod sekali? hihi! :D
Cik JariManis said…
comel lah budak tecik tuh..haaaa..putih melepak! :)
Aisha Fauzi said…
Dulu popular tul Gwiyomi ni semua orang nak buat parody pastu upload youtube :)

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite