Gwiyomi dance♥

April 16, 2013


Assalamualaikum,

FD baru je tau pasal Gwiyomi dance ni. Tu pun lepas skype dengan sorang kawan ni. Mula-mula dia buat gaya sore eyes, budak Singapore tu. Lepas tu tiba-tiba je cakap pasal video gwiyomi. FD tak tau, so search kat YouTube. Boleh tahan comel awek-awek korea tu buat Gwiyomi dance tu. Tapi lagu macam budak-budak sikit. Tapi bila kawan FD tu buat, nak tergelak pun ada. HAHA!

Lagu Kiyomi


Gwiyomi dance



Gwiyomi dance versi budak

Comey adik kecik ni. Dah besar confirm cun ^^

Gwiyomi versi lelaki

Kebanyakan orang filipina yang buat video gwiyomi dance parody. Ni je yang sopan FD rasa sebab parody lain macam, "urghh". Nak tau apa yang "urghh" tu, pi lah tengok kat youtube ea.
Tak jumpa pula orang melayu buat video parody. Teringin nak tengok :p kebanyakan perli je lebih.

Cuba lah belajar gwiyomi dance ni, lepas tu upload kat youtube or facebook ^^

You Might Also Like

21 comments

  1. saya pon suka lagu ne... setiap hari dengar lagu ne...

    ReplyDelete
  2. Cer tengok yang kak maria elena buat, tu versi melayu hehe :)

    ReplyDelete
  3. Ahaha, ha'ah Maria Elena buat kelakar! Kiyomi dah viral kut. -.-" Kenapa mesti Korea lagi? Dulu gangnam kan? ish3

    ReplyDelete
  4. Ni yg maria elena buat tu ya, rasa mcm pelik pula kalau lelaki yg buat.

    ReplyDelete
  5. memang comel gila ! kadang2 terbuat jugak. aisehhh :p

    ReplyDelete
  6. @Miss Xyz; kiyomi boleh tahan lagi. gangnam je yg tak senonoh.

    ReplyDelete
  7. Lagu ni best pulak.. Suka tengok orang2 korea buat kiyomi. Comel! ;) hee

    ReplyDelete
  8. @Sally Yatiey; tu lah. even lagu macam budak2, tapi best :)

    ReplyDelete
  9. @~IraNur~; eh, terbuat? kenapa tak TERrekod sekali? hihi! :D

    ReplyDelete
  10. comel lah budak tecik tuh..haaaa..putih melepak! :)

    ReplyDelete
  11. Dulu popular tul Gwiyomi ni semua orang nak buat parody pastu upload youtube :)

    ReplyDelete