Family

Family outing - TER

April 30, 2013


TER shortform untuk Terengganu Equestrian Resort.

Lepas abah balik dari keje dalam tengah hari tadi, abah kata abah survey tempat kat TER. Nak cari gym. Bukan gym je yang ada. Ada bowling, swimming pool, tempat main badminton, ping pong, banyak lagi! Kitorang pun apa lagi, semua nak pergi! Sarah pun excited. Lepas ambik adik FD balik dari sekolah, terus siap dan gerak.

Konon FD nak main bowling. Wayang je lebih.

First Mirul, second F (FD), last Darlina. Time FD, bukan FD main sangat pun. Asal FD nak main je, masuk longkang. BENCI! HAHA! FD dapat jatuhkan 3 pin je. Yang selebihnya tu pun minta abah ganti kan. Dah nak last tu bagi mak pula main sebab mak teringin nak cuba.

Habis main bowling, Sarah dan adik FD, Mirul pi mandi manda kat swimming pool pula. Seronok ah diorang! Jealous FD tengok tau ._.

Sementara Sarah dan Mirul bermandi manda tu, kena lah ada makan-makan sikit. Hihi! Dah macam berkelah tepi pantai pula dah :3

Lepas mandi manda, dah tentu lah diorang rasa lapar, kan? Heeee :D

Dah seronok kat sana, dekat pukul 6 lebih dah gerak balik. Rasa macam nak pergi lagi lepas ni. Nak main badminton. Tu je lah yang FD reti pun. Bowling? TEEETTTTTT! Tolak ketepi. Takmo main dah! Bikin malu je. HAHA! xD

You Might Also Like

17 comments

  1. bestnyaaa kak . macam piknik pulak kan ? bella tak pernah jejak lagi TER tu . kesian kan . tsk

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya :o saya pun main boling asyik masuk longkang je.. benci XD

    ReplyDelete
  3. aahahahahhaa.. boleh la bertanding nanti :)

    ReplyDelete
  4. sehari suntuk meng'enjoy'kan diri :)

    ReplyDelete
  5. FD org ganu k? sye pnh g ter ni. kg kt ganu :)

    ReplyDelete
  6. @Sabella Mohamad; hihi tau takpe. lah yeke? kita pi sama nak? hee :D

    ReplyDelete
  7. Sygnya tak mandi sekali. Hahah

    ReplyDelete
  8. @Princess Syazliyana; haha terus hilang mood bila asyik masuk longkang

    ReplyDelete
  9. @Irwan Alessa; bertanding badminton boleh. bowling? TAKMO! haha

    ReplyDelete
  10. @RadhiahIlyas ッ; FD tinggal kat Tganu :) oh yeke? boleh lah jumpa if turun Tganu :)

    ReplyDelete
  11. @Fiqa Nsz; tu lah pasal. huwaaa! :( haha

    ReplyDelete
  12. best! sis pun pernah pergi TER ni, pegi main boling.. biasanya kalau berenang sis pegi kfc sbb tertutup dan murah sikit.. hehe^^

    ReplyDelete
  13. @deno; kfc? kat mana tu? best lah sebab tertutup en.

    ReplyDelete
  14. nawwar tak pernah pun pergi ter. haha. nama je anak trengganu.

    ReplyDelete
  15. @AinNawwar; haha yeke? takpe. nanti kita pi sama nak? :p

    ReplyDelete
  16. Waahhh bestnya. Saya selalu main bowling tapi masih noob :D

    ReplyDelete