Hadiah

Dapat free gift dari Anseneda Shop's

April 25, 2013


Assalamualaikum,


Masa mula-mula dapat parcel ni, curious sekejap sebab takde info pengirim. Fikir punya fikir, FD ada menang hand cream ke dalam mana-mana segmen atau giveaway? Hmm. Memang dalam kepala otak ni blank, takde tanda-tanda yang boleh buatkan FD fikir hadiah dari segmen mana.

Lepas tu dekat pukul 8 malam tadi ada someone IM FD kat Facebook, tanya dah dapat parcel ke belum. Haaa! Baru lah terjawab persoalan FD siang tadi. Hihi. Kalau tidak, sampai sudah FD tak tahu siapa pengirim hand cream Hello Kitty yang comel tu. Ini bukti yang FD menang free gift [ENTRI]

Psstttt, macam matching pula packaging hand cream Hello Kitty ni dengan cover timeline fanpage FD tu sebab pattern kotak-kotak. Hihi. Thanks to Opzzpinky sebab sudi buatkan cover timeline tu ^^v
Blog - http://www.opzzpinky.my/
Fanpage - https://www.facebook.com/OpzzpinkyDOTMy

Terima kasih Anseneda Shop's ^^v


You Might Also Like

17 comments

  1. Wah wah wahhh cream apakah itu ? Comel macam gwiyomi... eh ? hahhha :D

    ReplyDelete
  2. @◕ D Y S H A S A H H I R ◕; hehe best2! wangi kak, sebab dia bagi bau rose punya ^^

    ReplyDelete
  3. @Ƞurul Ƨyafiqah; hand cream. something like lotion :D memang gwiyomi! hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah.. mmg matching.. cute sangat... :D

    ReplyDelete
  5. Sy pn dpt jgk..tp dpt lipgloss..

    ReplyDelete
  6. cutenye bekas die, pink gitew ~
    hee, comel3 ^^
    tahniah FD :D

    ReplyDelete
  7. @Cik Aida™; hehe comel sangat! ^^ terima kasih Aida :D

    ReplyDelete
  8. Aahlah macam matching pulak haha :D Btw comelnya botol hand cream tuu ^^

    ReplyDelete