Doodle

Dapat doodle Gadis Blogger DSLR dari Apit

April 29, 2013


Assalamualaikum,


Yeay, dapat doodle ni siang tadi. Suka suka! Baju tu pula cantik! Habis lah, FD dah minat pink pula sekarang ni. Dulu masa kecik-kecik suka pink, zaman sekolah suka hitam putih, habis sekolah minat pink semula. Konon feminim ah? HAHA!
Dapat doodle untuk segmen ni

Terima kasih Apit! ^^

You Might Also Like

15 comments

  1. hehe kita sama la FD.. dulu iha minat pink.. dah sekolah minat hitam putih.. skrg konfius lak suka kaler apa :D btw cantik doodle tu :)

    ReplyDelete
  2. alah, alah. Nak jugak. Aduhh, kenapalah Fiqah tak perasan pun ada segmen ni kat blog Apit. Hurm sedihnyaaaa :[

    Anyway cantik gilaa doodle tu macam kak FD ;)

    ReplyDelete
  3. lma tak dtg blog FD~ CJM pon dah dpt..warna doodle FD cantik! #pink harus ada! :) haha!

    ReplyDelete
  4. @Iha Zaliza; hehe macam tak tentu hala dah tak tahu nak suka warna apa. btw terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. @Ƞurul Ƨyafiqah; eh Fiqah tak join ke? hehe doodle je cantik. kak FD biasa2 je. btw terima kasih ;)

    ReplyDelete
  6. @Cik JariManis; tau takpe, lama FD tunggu CJM dtg sini. hihi ^^ terima kasih, hee :D

    ReplyDelete
  7. beztnya da dpt doodle dah :D

    FD jmput j0in segmen ni untuk pminat pink ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

    ReplyDelete
  8. @zafirah fadzlan; hihi :D thanks invite. insyaAllah FD join

    ReplyDelete
  9. Cantiknyaaaaaaa comelnyaaaaaaa ! Saya tak minat doodle sangat tapi yang ni serius cantik :D

    ReplyDelete