BL1M

BL1M - Kursus KPP

April 21, 2013


Assalamualaikum,

Semalam FD ada inform yang FD kena pi dengar ceramah dalam ENTRI INI. FD gagal nak tahan mengantuk, hahaa xD malu k, MALU!

Dapat file sebelum mula dengar ceramah. Dalam dewan ada lebih kurang 40 calon dan semuanya orang Terengganu. Masuk je duduk kat sebelah perempuan ni, senyum je. K chill. Lepas tu jawab test buta warna. Bukannya jawab sorang-sorang. Tapi cikgu tu bincang ramai-ramai. Malas nak bagi buku sorang satu katanya. Sudahnya semua 23 soalan tu betul lah. Takde silap. Senang betul kerja ye. Senangkan calon juga untuk jawab test tu. Hehe :D

Lepas tu baru start ceramah. Intro pasal BL1M, benda basic pasal lesen. Bla bla bla, cikgu buat lawak, wa senyap.
Macam mana lah FD tak senyap. Cikgu tu cakap 100% dalam bahasa Terengganu. FD faham sikit-sikit je lah pun. Agak membosankan sebenarnya sebab bagitau benda basic. Tapi okay lah, belajar juga sikit-sikit kan? 
Line internet pun tak berapa nak ada sangat masa tu, tapi boleh guna juga lah. WeChat kejap dengan Fiqa Nsz senyap-senyap masa cikgu membebel kat depan. Tu pun sebab nak hilangkan rasa mengantuk tau. Thanks Fiqa sebab temankan kak FD, hehe :3

Kursus start pukul 9 pagi, habis pukul 4 petang. Nasib baik FD yang keluar mula-mula. Takde lah bosan sangat nak tunggu turn keluar. Sebab nama FD yang paling awal! Hihi. Yang lain semuanya nama Mohamamad sekian sekian, Nurul sekian sekian. FD je Fatin Diana. Huruf F lah paling atas :D

Lepas ni test komputer, 4 Mei sehingga 9 Mei. Boleh pilih nak tarikh yang mana satu. Tempat pun boleh pilih. Banyak masa lagi untuk FD study, hihi!

Keistimewaan BL1M
-Harga yang murah
-Tak perlu bayar kalau gagal 3 kali dalam test komputer. Lepas tiga kali, bayar RM30.

You Might Also Like

13 comments

  1. Hehe no prob..akak gudluck tau! Ambil 4 Mei, berkat bezday fiqa. Kih3x.

    ReplyDelete
  2. @Fiqa Nsz; thank you! eh yeke? hihi memang plan nak ambik 4 Mei pun :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome. Ha'ah. 4 Mei is my birthday. Haha akak nk bg hadiah pun boleh. *tak malu. Ngeh2. :3

      Delete
  3. Hee. Goodluck ;D Senang je test komputer tu ^_^

    ReplyDelete
  4. @Sally Yatiey; thank you. harap2 macam tu lah, hihi ^^

    ReplyDelete
  5. @Fiqa Nsz; hadiah? hoho! ada kot, insyaAllah kalau poket penuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiqa doakan poket kak FD penuhlah hendaknya. Hihi. XD

      Delete
  6. Ehhh ingatkan Kak FD original orang ganuuu haha :D

    ReplyDelete