IKLAN

Ardor Collection II

April 22, 2013


Assalamualaikum,



Ardor Collection II menjual aksesori, fake collar, hp dust plug, varsity jacket, shoes, bags dengan harga yang berpatutan dan mampu milik. Barangan berharga dari RM10 hingga RM170

Necklace

Price: RM12 - RM27

Hair Chalk

Short Chalk
24 pcs - RM37 | 32 pcs - RM47 | 48 pcs - RM57 | 64 pcs - RM70
Long Chalk
12 pcs - RM38 | 24 pcs - RM52 | 36 ps - RM75 | 48 pcs - RM100

Mustache Watch

RM50 FREE POSTAGE NATIONWIDE

Fake Collar

Price: RM35 - RM45

Hp Dust Plug

Price: RM15 - RM28

Untuk order, korang boleh inbox page tu kat SINI atau pun isi order form yang ada kat SINI :)

Pembayaran pula ke akaun Maybank atau BSN



Jemput like ye ^^v


You Might Also Like

19 comments

  1. Fake collar tu cantiklah...sukanya...! hmm nak kena kumpul duit ni klu nak... :)

    ReplyDelete
  2. @Cik JariManis; hehe kumpul jangan tak kumpul :D

    ReplyDelete
  3. comelnya barang2 tu . hehe :)

    ReplyDelete
  4. @Cik Fie; kan? :D tengok online shop tu, ada banyak lagi barang2 comel

    ReplyDelete
  5. @fatin amalina husna; tau takpe. pi tengok online shop tu, ada macam2 lagi :D

    ReplyDelete
  6. wahh..mcm2 ada. isshhh..tergugat iman dibuatnye :D

    ReplyDelete
  7. @Sue-Rya Qistina; hehe sama lah. geram je tengok :D

    ReplyDelete
  8. Wahhh barang dia sume comel-2 belakaaaa ! Geramnyaaa ><

    ReplyDelete