Zalora

Zalora singgah blog FD?!

March 04, 2013 Fatin Diana 29 Comments


Assalamualaikum,

Bukan setakat singgah je, siap tinggalkan komen lagi :D

Terkejut FD masa nak baca komen untuk dipublish kat entri bila terbaca pula perkataan "Salam daripada Zalora Malaysia". Tengok nama pula kot takut spammer ke hape ke. Rupa-rupanya betul dari Zalora. Hehe :D ada yang kata kalau kita review pasal Zalora nanti, Zalora akan bagi ganjaran. Sekarang ni tengah tunggu maklum balas dari Zalora je. 


Weee~! Tak sabar nak tunggu email dari Zalora :D

You Might Also Like

29 comments:

Eyma su said...

tahniah2 dik..hehe..(^_^)

gudluck fd..

I am syerahh said...

waaa . untunglahhh :)
hope zalora cepat2 reply yee .

Dianaa said...

@Eyma su; terima kasih ^^

Dianaa said...

@selipar putih; thanks

Dianaa said...

@I am syerahh; hehe harap2 macam tu lah

Miss Baiyah said...

tahniah fD..keep blogging..
^_^

NUR HAFIZAH said...

dulu pernah dapat mcm ni jugak . sebijik . takut nak reply sbb masa tu taktau ap-2 . haha so abaikan jelahh ~

Ezad Skytech said...

tu la..bulan lepas masa dpt ni ingatkan spam ke apa kan...mmg betul2 dari team zalora..hee~

Dianaa said...

@Miss Baiyah; terima kasih. hehe insyaAllah :)

Dianaa said...

@NUR HAFIZAH; ruginya, kenapa abaikan?

Dianaa said...

@Ezad Skytech; hehe best lah kan :D

Aina Areen said...

wahhhh :) tahniah kak FD :D hehehe

MaMa Rey said...

tahniah Dianaa..
good luck ya..:)

KD said...

sis, tahniah :) hrp zalora cpt2 bls emel.

wahhh..bestnya!! tahniah FD!

Dianaa said...

@Aina Areen; terima kasih :D

Dianaa said...

@MaMa Rey; terima kasih mama :)

Dianaa said...

@KD; terima kasih. harap2 macam tu lah :)

Dianaa said...

@Sue-Rya Qistina; hehe memang best :D terima kasih!

Tahniah...

Sally Yatiey said...

Untunglahhhhhh ^_^ hehe

Aiman Aziz said...

Rezeki meminati korea. Hahaa

Dianaa said...

@Aiman Aziz; alhamdulillah. eh, ada kena mengena ke? haha

Dianaa said...

@Afie Qaisarah; terima kasih :)

Dianaa said...

@Sally Yatiey; hehe alhamdulillah :D

bestnye..ramai blogger dapat..untung badan ^^

Dianaa said...

@Nieyxzha Hassan; alhamdulillah, hehe :D

Aisha Fauzi said...

Bestnyaaa bertuahnyaaa. You are very lucky tahniah Kak FD :D