Zalora

Zalora singgah blog FD?!

March 04, 2013


Assalamualaikum,

Bukan setakat singgah je, siap tinggalkan komen lagi :D

Terkejut FD masa nak baca komen untuk dipublish kat entri bila terbaca pula perkataan "Salam daripada Zalora Malaysia". Tengok nama pula kot takut spammer ke hape ke. Rupa-rupanya betul dari Zalora. Hehe :D ada yang kata kalau kita review pasal Zalora nanti, Zalora akan bagi ganjaran. Sekarang ni tengah tunggu maklum balas dari Zalora je. 


Weee~! Tak sabar nak tunggu email dari Zalora :D

You Might Also Like

29 comments

  1. waaa . untunglahhh :)
    hope zalora cepat2 reply yee .

    ReplyDelete
  2. tahniah fD..keep blogging..
    ^_^

    ReplyDelete
  3. dulu pernah dapat mcm ni jugak . sebijik . takut nak reply sbb masa tu taktau ap-2 . haha so abaikan jelahh ~

    ReplyDelete
  4. tu la..bulan lepas masa dpt ni ingatkan spam ke apa kan...mmg betul2 dari team zalora..hee~

    ReplyDelete
  5. @Miss Baiyah; terima kasih. hehe insyaAllah :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh :) tahniah kak FD :D hehehe

    ReplyDelete
  7. tahniah Dianaa..
    good luck ya..:)

    ReplyDelete
  8. sis, tahniah :) hrp zalora cpt2 bls emel.

    ReplyDelete
  9. @KD; terima kasih. harap2 macam tu lah :)

    ReplyDelete
  10. @Sue-Rya Qistina; hehe memang best :D terima kasih!

    ReplyDelete
  11. Rezeki meminati korea. Hahaa

    ReplyDelete
  12. @Aiman Aziz; alhamdulillah. eh, ada kena mengena ke? haha

    ReplyDelete
  13. bestnye..ramai blogger dapat..untung badan ^^

    ReplyDelete
  14. Bestnyaaa bertuahnyaaa. You are very lucky tahniah Kak FD :D

    ReplyDelete