Update Exclusive Giveaway #1


Assalamualaikum,


Entri ni khas untuk semua peserta Exclusive Giveaway yang FD dengan partner anjurkan. FD nak bagitau, ada penambahan sponsor dalam giveaway tu. Untuk yang join awal-awal tu, dah tentu lah korang terlepas, kan? So FD harap korang boleh bagi kerjasama untuk follow dan like page sponsor baru. 
Link kat bawah ni:

Follow blog:

Like page:

Dah kalau ada penambahan sponsor, dah tentu lah ada penambahan hadiah, kan? Suka tak? Suka tak? Hehe :D

Hadiah baru:
Novel, keychain phone, keychain beg, brooch

Terima kasih ^^v

You Might Also Like

8 comments