Update Exclusive Giveaway #1

March 13, 2013


Assalamualaikum,


Entri ni khas untuk semua peserta Exclusive Giveaway yang FD dengan partner anjurkan. FD nak bagitau, ada penambahan sponsor dalam giveaway tu. Untuk yang join awal-awal tu, dah tentu lah korang terlepas, kan? So FD harap korang boleh bagi kerjasama untuk follow dan like page sponsor baru. 
Link kat bawah ni:

Follow blog:

Like page:

Dah kalau ada penambahan sponsor, dah tentu lah ada penambahan hadiah, kan? Suka tak? Suka tak? Hehe :D

Hadiah baru:
Novel, keychain phone, keychain beg, brooch

Terima kasih ^^v

You Might Also Like

8 comments

  1. wah banyak sponser...hihi...nak juga

    ReplyDelete
  2. yeay.. ada pnambahan hadiah, ni yg suka ni.. novel pulak tu.. done like + follow sponsor baru.

    ReplyDelete
  3. Semakin banyak hadiah.. hee ;D Kena join ni nanti ^_^

    ReplyDelete
  4. hai awak, nak tanya. macam mana ye nak cari orang untuk sponsor GA ?

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/sesiapa-boleh-beritahu-tak.html

    BERITAHU KAT SINI YE...

    ReplyDelete