Music

The Human Jukebox

March 10, 2013


Assalamualaikum,



Kelmarin masa tengah bosan-bosan, Hanzs bagi FD satu link youtube ni. Tengah bosan, so tengok je lah video tu. Video The Human Jukebox. Kreatif, cool, awesome! Tu je yang FD boleh ungkapkan.
Kalau kat Malaysia ni ada macam diorang buat ni mesti best, kan? :D



Diorang mainkan lagu bila ada orang masukkan duit dalam balang-balang tu. Setiap balang ada kategori. Lady Gaga, Micheal Jackson, Bach, fast foward, slow down, dan tanda soal. Tanda soal ni ikut suka diorang nak main muzik apa.
Korang layan lah video ni, memang best! ^^

Paling bagus, diorang gunakan duit tu untuk derma :)

You Might Also Like

8 comments

  1. waa . kreatif btol diaorg . hebat laa .

    ReplyDelete
  2. so so so creative :) bagus kan kalau orang kita buat cm ni

    ReplyDelete
  3. Hi,jom join segmen Ayna? ^^
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-exchange-banner-and-link-by.html

    ReplyDelete
  4. sangat creative dan cool! :)

    ReplyDelete
  5. Creative la diaorg ni..rasa-rasa nanti kat malaysia ada tak?..huhu

    ReplyDelete
  6. Wahhh bagusnya amal jariah gunakan duit tu untuk derma :D

    ReplyDelete