Menang

Rezeki bulan March #8

March 27, 2013


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, dapat free gift dari Anseneda Shop's sebab FD share status diorang kat page :) tak sangka share status pun boleh menang. Hehe :D


FD dapat tau FD menang pun sebab kawan FD, Myra yang bagitau. Tengah text dengan dia, tiba-tiba dia kata FD ada menang giveaway cuti sekolah. Then fikir punya fikir, giveaway dari Zuhri rupanya. Hehe. Alhamdulillah, menang topup. Asyukkk! Tapi tak tahu nak message dengan siapa :/

Terima kasih Anseneda Shop's,  Zuhri dan Jurayati ^^v

You Might Also Like

16 comments

  1. wahhh....tahniah FD...sgt2 bertuah..:D

    ReplyDelete
  2. wahh, seronoknyee,
    tahniah tau FD, murah rezeki :)

    ReplyDelete
  3. @Nur Syazana zanaSya; maybe rezeki adik kat tempat lain :) jangan sedih ye

    ReplyDelete
  4. @Ezad Skytech; terima kasih. hehe alhamdulillah :D

    ReplyDelete
  5. murah rezeki.. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. @Cik Aida™; terima kasih, hehe alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  7. betul la kan klu dah rezki kita...share pon dpt..tahniah dianaa.. :) murah rezeki awak. hehe

    ReplyDelete
  8. Banyak kali ye menang... Bertuahnyee =D

    ReplyDelete
  9. @Cik JariManis; hehe terima kasih. alhamdulillah :)

    ReplyDelete