Menang

Rezeki bulan March #8

March 27, 2013 Fatin Diana 16 Comments


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, dapat free gift dari Anseneda Shop's sebab FD share status diorang kat page :) tak sangka share status pun boleh menang. Hehe :D


FD dapat tau FD menang pun sebab kawan FD, Myra yang bagitau. Tengah text dengan dia, tiba-tiba dia kata FD ada menang giveaway cuti sekolah. Then fikir punya fikir, giveaway dari Zuhri rupanya. Hehe. Alhamdulillah, menang topup. Asyukkk! Tapi tak tahu nak message dengan siapa :/

Terima kasih Anseneda Shop's,  Zuhri dan Jurayati ^^v

You Might Also Like

16 comments:

nama kite x prnh2 naik :(

Ezad Skytech said...

wahhh....tahniah FD...sgt2 bertuah..:D

Cik Aida™ said...

wahh, seronoknyee,
tahniah tau FD, murah rezeki :)

Nabila Medan said...

Tahniah :)

Dianaa said...

@Nur Syazana zanaSya; maybe rezeki adik kat tempat lain :) jangan sedih ye

Dianaa said...

@Ezad Skytech; terima kasih. hehe alhamdulillah :D

alhamdullilah murah rezeki FD..

sha dhira said...

murah rezeki.. alhamdulillah..

Dianaa said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕; alhamdulillah kak :)

Dianaa said...

@sha dhira; alhamdulillah :)

Dianaa said...

@Cik Aida™; terima kasih, hehe alhamdulillah :)

Dianaa said...

@Nabila Medan; terima kasih :)

betul la kan klu dah rezki kita...share pon dpt..tahniah dianaa.. :) murah rezeki awak. hehe

Nur Irdina said...

Banyak kali ye menang... Bertuahnyee =D

Dianaa said...

@Cik JariManis; hehe terima kasih. alhamdulillah :)

Dianaa said...

@Nur Irdina; hehe alhamdulillah, rezeki :)