Menang

Rezeki bulan March #5

March 22, 2013


Assalamualaikum,

Siang tadi menang Simple Giveaway #2 dari Nabila Medan. Kali ni FD menang brooch. Alhamdulillah :) dah inbox details dah pun.

FD baru balik dari jenjalan dengan family. Balik je, terus buka blog Zuhri sebab dia nak umum pemenang header awesome. Alhamdulillah, rezeki FD kali ni. Menang tempat ke 5, dapat topup RM10 dari Ayu Syam.  Memang kena timing yang bagus lah sebab FD pun tengah takde kredit + takde transport nak ke kedai runcit. Hehe ^^v

Thank you Nabila Medan, Zuhri dan Ayu Sham ^^v

You Might Also Like

13 comments

  1. ish kak FD ni . asek dia aje yg menang . T__T

    ReplyDelete
  2. wah..bestnye..tahniah :D
    p/s : FD taknak share topup ngn anis ke?..hehe..grau je :D

    ReplyDelete
  3. @sabella mohamad; eh eh, jangan lah buat muka gitu. meh kita share hadiah, hehe

    ReplyDelete
  4. @Nur Syazana zanaSya; rezeki dik, hehe. jangan sedih2 ea. insyaAllah adik pula menang lepas ni

    ReplyDelete
  5. Akak menang gak.. yang zuhri punya segmen.. xsia2 pakai header running man.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  6. @Anis Zainudin; terima kasih :D share? RM3 boleh lah ;p

    ReplyDelete
  7. @Hawa Syazana SD; hehe tau. tahniah kak ^^ pengangan RM :p

    ReplyDelete
  8. tahniah . rezeki masuk dup dup ... nanti tunjuk gambar brooch tu tau ? teringin nak tengok ^^

    ReplyDelete
  9. @Aina Sofea; terima kasih. alright, hehee :D

    ReplyDelete
  10. sonoknyee :O
    http://farra-izzaty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Tahniah kak :) Rezeki selalu sampai dekat akak tepat pada masanya hehe

    ReplyDelete