Menang

Rezeki bulan March #2

March 18, 2013


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, ini kali ke dua FD menang dalam giveaway yang dianjurkan oleh Nina. Sebelum ni FD menang segmen kat blog Nina. Kali ni menang kat fan page Nina pula. Hadiah pun sama macam dalam segmen sebelum ni. Topup RM5. Alhamdulillah. Tak payah nak pergi kedai beli topup. Hihi.
Terima kasih Nina ^^

Blog Nina - http://neynaproperty.blogspot.com/
Fanpage Nina - https://www.facebook.com/NeynaProperty



http://www.opzzpinky.my/2013/03/pemenang-1-weekly-ga-by-sharina.html
Nombor 64 nombor bertuah FD dalam #1 Weekly Giveaway by Sharina. Hehe. Alhamdulillah, FD menang Sabun Susu Beras dari Kak Syiela. Kejap lagi FD cari info kegunaan sabun tu.
Thank you Sharina dan Kak Syiela :)

You Might Also Like

22 comments

  1. Murah rezekinya Kak FD ni ^^ Alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. tahniah kak, tiap bulan rezeki bertambah. hehe alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Ni jeles ni..haha..akk asyik sponsor topup je kt org.. tp xpnh menang topupor pape. sedih.. isk3.. About sabun beras tu.. dia boleh buat cuci muka or celah2 lengan, ketiak, peha yang hitam2 tu.. dia bg putih je. bg yang ade resdung.. kena terima la kalau pakai sabun tu..

    ReplyDelete
  4. @Cik Zura :); terima kasih. hehe alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. @Hawa Syazana SD; haha jangan la jeles kak. belum rezeki agaknya. nanti ada lah tu rezeki utk akak. maybe dari segi lain :) oh yeke? thanks kak bagi info pasal sabun tu ^^

    ReplyDelete