Menang

Rezeki bulan March #2

March 18, 2013 Fatin Diana 22 Comments


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, ini kali ke dua FD menang dalam giveaway yang dianjurkan oleh Nina. Sebelum ni FD menang segmen kat blog Nina. Kali ni menang kat fan page Nina pula. Hadiah pun sama macam dalam segmen sebelum ni. Topup RM5. Alhamdulillah. Tak payah nak pergi kedai beli topup. Hihi.
Terima kasih Nina ^^

Blog Nina - http://neynaproperty.blogspot.com/
Fanpage Nina - https://www.facebook.com/NeynaProperty



http://www.opzzpinky.my/2013/03/pemenang-1-weekly-ga-by-sharina.html
Nombor 64 nombor bertuah FD dalam #1 Weekly Giveaway by Sharina. Hehe. Alhamdulillah, FD menang Sabun Susu Beras dari Kak Syiela. Kejap lagi FD cari info kegunaan sabun tu.
Thank you Sharina dan Kak Syiela :)

You Might Also Like

22 comments:

siti zawiah said...

tahniah FD ! :D

Dianaa said...

@siti zawiah; terima kasih! :D

Nurin Aqilah said...

Murah rezekinya Kak FD ni ^^ Alhamdulillah

Dianaa said...

@Nurin Aqilah; alhamdulillah ^^

Cik Aida™ said...

tahniah FD :D

Wahhh rezeki rezeki :D Tahniah

Dianaa said...

@Cik Aida™; terima kasih Aida :D

Dianaa said...

@✸Maizatul Nurirwane Idr✸; hehe terima kasih :D

untunglah..tahniah2

waaa dah rezeki FD ^^

rezeki kak fd :D hihi tahniah

Dianaa said...

@Budak Kampung; terima kasih

Dianaa said...

@Nurfaezah Abdullah; hehe alhamdulillah ^^

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; hehe terima kasih :D

Sally Yatiey said...

Tahniah FD ;)

syada said...

wahhh , tahniah FD :)

Cik Zura :) said...

tahniah kak, tiap bulan rezeki bertambah. hehe alhamdulillah

Ni jeles ni..haha..akk asyik sponsor topup je kt org.. tp xpnh menang topupor pape. sedih.. isk3.. About sabun beras tu.. dia boleh buat cuci muka or celah2 lengan, ketiak, peha yang hitam2 tu.. dia bg putih je. bg yang ade resdung.. kena terima la kalau pakai sabun tu..

Dianaa said...

@Sally Yatiey; terima kasih ;)

Dianaa said...

@syada; terima kasih :)

Dianaa said...

@Cik Zura :); terima kasih. hehe alhamdulillah

Dianaa said...

@Hawa Syazana SD; haha jangan la jeles kak. belum rezeki agaknya. nanti ada lah tu rezeki utk akak. maybe dari segi lain :) oh yeke? thanks kak bagi info pasal sabun tu ^^