Menang

Rezeki bulan March #10

March 31, 2013 Fatin Diana 15 Comments


Assalamualaikum,

Masa otw balik ke Kuala Terengganu, online kejap dalam kereta sebelum nak lelapkan mata. Hehe :D tengok fanpage, ada message dari Nurul Ezzah. Maaf, kak FD tak tahu link blog Ezzah.

 Terkejut! Masa dalam kereta, adik lelaki FD asyik minta-minta topup. Dapat pula message ni. Macam kebetulan pula. So FD tanya adik lelaki FD, nak ke? Dia berlagak, nak RM10 je. Phuii!


Alhamdulillah, rezeki masuk lagi. Menang topup RM5, FD bagi mak je :)
Adik perempuan dah membebel, "ang asyik menang topup, bagi kat mak je. tak pena nak bagi kat orang". Eh bio ler nak bagi sape pun. Bagi kat mak sebab nak biar mak sembang dengan kawan-kawan mak. Kesian lah kat mak. GRR!
Btw terima kasih DJH dan Nurul. Moga korang dimurahkan rezeki :)

Sebenarnya adik Amirah Safiee yang inform FD dulu melalui WeChat. FD tak reti nak screen capture, pening dah cari apps untuk Xperia. Amirah kata "Kak fd menang segmen topupp!! Bukak fb check blog/inbox". Sampai rumah, terus online dan tengok banyak message masuk kat Facebook. Ada message dari Tashyra lagi, hehe. Rajin betul diorang ni inform kat FD tau. Tak lupa juga kat adik Nana yang inform kat cbox :)

Alhamdulillah, FD menang topup lagi. Kali ni FD sendiri yang nak guna memandangkan kredit dah nak habis. Hehe :D thanks untuk 3 blogger yang inform kat FD. Love you girls! :D
Terima kasih juga kepada Afiqah dan Eihah Farihah. Moga korang dimurahkan rezeki :)

Last but not least..
Nasib baik FD cek cbox yang FD terlepas pandang. Kalau tidak, melepas lahhh. And thanks Vee sebab sudi nak bagi hadiah even FD top commentator yang last. Hehe. Dapat souvenir Sarawak tu. Suka suka!
Thank you Vee :)

Semuanya FD dah inbox. Tunggu respond je. Hehe :D

You Might Also Like

15 comments:

sha dhira said...

terbaik lah, kalau dikumpul2, agak2 dah brpa bnyak FD menang ye.. hehe. Tahniah dan alhamdulillah, murah rezeki..

maria firdz said...

byknye dia mng.. hehe.. mmg bertuah adik nih.. tahniah... :D

Dianaa said...

@sha dhira; hehe ntah lah, tak kira pula bape kali menang :3 terima kasih :)

Asma Sah said...

Sejak akhir-akhir ni Asma' blogwalking dkt blog kak FD ,fuhh ! bnyk kali gile kak FD menang ! Tahniah !Rezeki ada dmana-mana .Hehehe .

tahniah2

wah FD! rezeki dtg melimpah ruah..syukurlah..teheee~ :)

tahniah akk

AyueJean AJ said...

Tahniah... =D

Dianaa said...

@Asma Sah; alhamdulillah, rezeki blog :) terima kasih

Dianaa said...

@Budak Kampung; tocei2, hehe

Dianaa said...

@Cik JariManis; hehe syukur, alhamdulillah :)

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; terima kasih dik

Dianaa said...

@maria firdz; hehe terima kasih :D

Dianaa said...

@AyueJean AJ; terima kasih :D

Aisha Fauzi said...

Wahhh tahniah kak FD :) Rezeki topup datang tepat pada masanya ^^