Menang

Rezeki bulan March #9

March 29, 2013


Assalamualaikum,

Macam tak percaya je update entri pukul 5:15 pagi. Baru lepas habis baca novel sebenarnya. Hehe. Bab novel tu next entri k?

Alhamdulillah, FD menang dalam antoher giveaway yang kak Fyna anjurkan. Sebenarnya FD tinggal kat Terengganu, voucher yang FD dapat ni cuma boleh guna kat restoran di Pavilion. Nasib baik kejap lagi FD nak gerak ke KL. Maybe stay KL dalam 2 3 hari, family ada hal sikit kat KL :) tak tau lah sempat ke tidak guna sebab voucher tu valid on 1st April until 31th May 2013.
Eh eh, FD dapat 2 voucher makan kat Capricciosa tau. Ada sesiapa nak temankan FD makan-makan tak? Hehe :D
Terima kasih kak Fyna! ^^v

Ini pula menang voucher RM5 dari Xara Xandra Boutique. Voucher tu sah sehingga bulan Mei 2013 dan cuma boleh guna untuk dalam album yang terpilih sahaja. FD tak tahu nak beli apa guna voucher tu. Tak nampak lagi barang yang memikat hati ni. Ecehh! Hehee. Ada sesiapa nak guna voucher tu? :p
Thanks Fmyra and Xara Xandra Boutique ^^v

You Might Also Like

25 comments

  1. bg akak je la kalau xnak voucher tu.. hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah FD, murah rezeki awk..hehe jom sya teman..(cheh~) haha!

    ReplyDelete
  3. tahniah tahniah! rezeki FD murah tu.. hee :)

    ReplyDelete
  4. meh bagi kat akak meh. hehehe
    tahniah dik! murah rezeki awk :)

    ReplyDelete
  5. murah rezeki kak FD tahun nie , meh lah nk teman :3 kebosanan dudk umah nii.

    ReplyDelete
  6. wah , manyak untung maaa .. best lah akak . menang ga itu ini ^3^

    ReplyDelete
  7. @Sue-Rya Qistina; akak nak? boleh dinner dengan suami akak. hehe :D terima kasih, rezeki kak :)

    ReplyDelete
  8. @Aina Sofea; hehe rezeki dik, alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. wah...tahniah yea diana..nnti citer larr sal novel tu yea...

    psss...diana, nnti amek tag kat blog rietta yea...pas jam 12 tgh mlm nie...thanks...

    ReplyDelete
  10. @HeNRieTTa JoSe; terima kasih. hehe dah tentu ^^ alright

    ReplyDelete
  11. tahniah FD,
    FD memang selalu bertuah kn, ^^

    ReplyDelete
  12. @Cik Aida™; terima kasih. hehe alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  13. Tahniah kak. Dapat makan free ^^

    ReplyDelete