Menang

Rezeki bulan March #9

March 29, 2013 Fatin Diana 25 Comments


Assalamualaikum,

Macam tak percaya je update entri pukul 5:15 pagi. Baru lepas habis baca novel sebenarnya. Hehe. Bab novel tu next entri k?

Alhamdulillah, FD menang dalam antoher giveaway yang kak Fyna anjurkan. Sebenarnya FD tinggal kat Terengganu, voucher yang FD dapat ni cuma boleh guna kat restoran di Pavilion. Nasib baik kejap lagi FD nak gerak ke KL. Maybe stay KL dalam 2 3 hari, family ada hal sikit kat KL :) tak tau lah sempat ke tidak guna sebab voucher tu valid on 1st April until 31th May 2013.
Eh eh, FD dapat 2 voucher makan kat Capricciosa tau. Ada sesiapa nak temankan FD makan-makan tak? Hehe :D
Terima kasih kak Fyna! ^^v

Ini pula menang voucher RM5 dari Xara Xandra Boutique. Voucher tu sah sehingga bulan Mei 2013 dan cuma boleh guna untuk dalam album yang terpilih sahaja. FD tak tahu nak beli apa guna voucher tu. Tak nampak lagi barang yang memikat hati ni. Ecehh! Hehee. Ada sesiapa nak guna voucher tu? :p
Thanks Fmyra and Xara Xandra Boutique ^^v

You Might Also Like

25 comments:

bg akak je la kalau xnak voucher tu.. hehehe

tahniah FD, murah rezeki awk..hehe jom sya teman..(cheh~) haha!

Dianaa said...

@Hawa Syazana SD; hehe kak Hawa yg nak mana? :p

Dianaa said...

@Cik JariManis; terima kasih. jom2 :D hehe

tahniah tahniah! rezeki FD murah tu.. hee :)

meh bagi kat akak meh. hehehe
tahniah dik! murah rezeki awk :)

Tahniah :D

Amer Amirah said...

murah rezeki kak FD tahun nie , meh lah nk teman :3 kebosanan dudk umah nii.

combi said...

wahhh.menang lg.congrtz!

Aina Sofea said...

wah , manyak untung maaa .. best lah akak . menang ga itu ini ^3^

Dianaa said...

@Haruno Hana 하나; terima kasih. alhamdulillah :)

Dianaa said...

@Sue-Rya Qistina; akak nak? boleh dinner dengan suami akak. hehe :D terima kasih, rezeki kak :)

Dianaa said...

@Izyan Nazirah; terima kasih :)

Dianaa said...

@Amer Amirah; alhamdulillah. jom2! hehe

Dianaa said...

@combi; hehe thanks!

Dianaa said...

@Aina Sofea; hehe rezeki dik, alhamdulillah :)

tahniah... :)

wah...tahniah yea diana..nnti citer larr sal novel tu yea...

psss...diana, nnti amek tag kat blog rietta yea...pas jam 12 tgh mlm nie...thanks...

Wahh3 tahniahh dear!! ^_________^

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; terima kasih :)

Dianaa said...

@HeNRieTTa JoSe; terima kasih. hehe dah tentu ^^ alright

Dianaa said...

@Seneorita Baharin; terima kasih ^^

Cik Aida™ said...

tahniah FD,
FD memang selalu bertuah kn, ^^

Dianaa said...

@Cik Aida™; terima kasih. hehe alhamdulillah ^^

Aisha Fauzi said...

Tahniah kak. Dapat makan free ^^