Pemenang Mini Giveaway by FD

March 08, 2013 Fatin Diana 21 Comments


Assalamualaikum,


Tak payah intro sangat lah, kan? 
Scroll down untuk tengok siapa yang bertuah ;)


Blouse x 1


Blouse x 1

Doodle x 3

Topup RM5 celcom
Topup RM5

Hadiah misteri

Gelang handmade x 2

Button badge Keep Calm and love 1D x 2

Button badge kucing hitam x 1
Button badge domo x 1

Bloglist setahun di blog http://www.mohdzuhri.com/


Tahniah kepada semua pemenang!
Untuk pemenang blouse, button badge, gelang handmade, dan hadiah misteri, sila inbox FD details korang kat fanpage FD, okay?
Nama:
Alamat:
No. tel:
Url entri:
Menang _______

Untuk yang menang topup, inbox FD number phone / jenis prabayar yang korang guna kat fanpage FD :)

Untuk yang menang doodle, inbox kak Nieyxzha kat SINI.
Untuk yang menang bloglist, inbox Zuhri kat SINI.
Jangan lupa sertakan link blog korang, okay?

Untuk yang tak menang tu, jangan sedih-sedih ye. Cuba nasib korang kat SINI pula. Mana tau kot ada rezeki nak menang. Hehe :D untuk yang ada akaun Facebook sahaja ye ;)

You Might Also Like

21 comments:

bestny2. . :D tahniah smua pmenang. . :)

siti zawiah said...

tak menang..tak da rezeki..tahniah kepada pemenang..:)

tahniah kpd semua pemenang..
nampaknya tak ada rezeki sy kali ni..:-)

zaza nizam said...

congrats! pda pemenang... :)

I won it. Macam mimpi je. Hihi :D Btw, thanks :)

Nabila Medan said...

congrat smua :)

Aina Areen said...

tunggu punya tunggu tak menang -_- takpa :) bukan rezeki .. rajin-2 tau buat GA FD .. hehehe . tahniah sapa yg menang :D

Sakinah said...

wahh untungnya!!!! congrate :)

diana merlin said...

thanx bagitau....Alhamdulillah,menang...

Sherry said...

congrats to winners!!!

come see giveaway my blog

namesherry.com
mymomsbest.us

As Lin said...

hehehe.menang..alhamdullilah

terima kasih FD....n.n

^^eKaTiKaH^^ said...

tahniah buat pemenang. takde rezeki kite kali nie.. hee :)

Hehe.. saya menang ^^

Aina Sofea said...

tahniah ! tahniah , pemenang !

Sally Yatiey said...

Tahniah buat pemenang! ;D

Cik Aida™ said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

Yea !! Saya menang topup. Thanks ye :)

alhamdulillah menang doodle :)

alhamdulillah rezeki nak menang blouse, tahniah buat semua pemenang yg lain..;)

mrs.BuLLAt said...

Congratz pemenang...

tenku butang said...

banyak juga GA anjuran FD teman x join.. huk2