Pemenang Mini Giveaway by FD

March 08, 2013


Assalamualaikum,


Tak payah intro sangat lah, kan? 
Scroll down untuk tengok siapa yang bertuah ;)


Blouse x 1


Blouse x 1

Doodle x 3

Topup RM5 celcom
Topup RM5

Hadiah misteri

Gelang handmade x 2

Button badge Keep Calm and love 1D x 2

Button badge kucing hitam x 1
Button badge domo x 1

Bloglist setahun di blog http://www.mohdzuhri.com/


Tahniah kepada semua pemenang!
Untuk pemenang blouse, button badge, gelang handmade, dan hadiah misteri, sila inbox FD details korang kat fanpage FD, okay?
Nama:
Alamat:
No. tel:
Url entri:
Menang _______

Untuk yang menang topup, inbox FD number phone / jenis prabayar yang korang guna kat fanpage FD :)

Untuk yang menang doodle, inbox kak Nieyxzha kat SINI.
Untuk yang menang bloglist, inbox Zuhri kat SINI.
Jangan lupa sertakan link blog korang, okay?

Untuk yang tak menang tu, jangan sedih-sedih ye. Cuba nasib korang kat SINI pula. Mana tau kot ada rezeki nak menang. Hehe :D untuk yang ada akaun Facebook sahaja ye ;)

You Might Also Like

21 comments

  1. bestny2. . :D tahniah smua pmenang. . :)

    ReplyDelete
  2. tak menang..tak da rezeki..tahniah kepada pemenang..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd semua pemenang..
    nampaknya tak ada rezeki sy kali ni..:-)

    ReplyDelete
  4. congrats! pda pemenang... :)

    ReplyDelete
  5. I won it. Macam mimpi je. Hihi :D Btw, thanks :)

    ReplyDelete
  6. tunggu punya tunggu tak menang -_- takpa :) bukan rezeki .. rajin-2 tau buat GA FD .. hehehe . tahniah sapa yg menang :D

    ReplyDelete
  7. wahh untungnya!!!! congrate :)

    ReplyDelete
  8. thanx bagitau....Alhamdulillah,menang...

    ReplyDelete
  9. congrats to winners!!!

    come see giveaway my blog

    namesherry.com
    mymomsbest.us

    ReplyDelete
  10. hehehe.menang..alhamdullilah

    terima kasih FD....n.n

    ReplyDelete
  11. tahniah buat pemenang. takde rezeki kite kali nie.. hee :)

    ReplyDelete
  12. tahniah ! tahniah , pemenang !

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  14. Yea !! Saya menang topup. Thanks ye :)

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah rezeki nak menang blouse, tahniah buat semua pemenang yg lain..;)

    ReplyDelete
  16. banyak juga GA anjuran FD teman x join.. huk2

    ReplyDelete