Movie

Pada Suatu Cinta Dahulu Full Movie

March 09, 2013


Assalamualaikum,


Sinopsis Filem Pada Suatu Cinta Dahulu
Rasa tertekan Zainal dengan alam perkahwinannya yang sekarang ini, mengingatkan beliau kembali tentang memori silamnya. Pada 18 tahun yang lalu, ketika dia di alam persekolahan Zainal terkenal dengan kenakalannya ketika itu Zainal baru tingkatan 4. Waktu itu Zainal mempunyai seorang kekasih yang bernama Nora. Sikap Nora yang lurus bendul membuatkan Zainal mula bosan. Namun sejak perkenalan Zainal dengan Azura seorang gadis yang cute dan pendek, membuatkan Zainal semakin hari semakin menyukai sikap Azura yang selamba itu. Namun segalanya berubah apabila Zainal mengetahui Azura menghidap penyakit kronik. Walaubagaimanapun Zainal tetap ingin meneruskan hubungannya bersama Azura, tetapi gadis itu terus menghilangkan diri tanpa pengetahuan Zainal. Berbalik pada tahun sekarang, Zainal ditakdirkan berjumpa semula dengan Azura, Azura menceritakan perkara yang sebenar bahawa selama ini dia menyamar sebagai pelajar sekolah kerana ingin menyiapkan penyelidikan psikologinya. Adakah Zainal tetap meneruskan hubungannya bersama Azura? Siapakah yang menjadi pilihan Zainal? Semuanya akan terjawab dalam filem romantik komedi, Pada Suatu Cinta Dahulu

Tengok SINI ^^v

You Might Also Like

4 comments

  1. menarik.. kalau dpt tgk on9 je kan best.. mls la nak download2 ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. suke r tgok si hero 2 blakon..
    pe name die ek? nizam kn?
    ensem.. hikhik

    ReplyDelete
  3. Wahhh macam menarik je citer ni. Bila baca sinopsis kisah dia lain drpd yg lain :D

    ReplyDelete