PPL

Mahukan pendapatan sampingan?

March 28, 2013


Assalamualaikum,

Nak belajar strategi, teknik & formula bagaimana anda boleh menjana pendapatan tambahan RM2,000 - RM7,000 sebulan melalui program affiliate?



Anda harus sertai Affiliate Army jika anda ...
→ Gagal buat duit di internet
→ Ingin menjana pendapatan sampingan lumayan di internet
→ Ingin menjana pendapatan lumayan di internet secara tetap
→ Nak mulakan perniagaan tapi tiada produk
→ Nak mulakan perniagaan dengan modal rendah atau tanpa modal langsung
→ Mahu melibatkan diri dalam dunia perniagaan internet
→ Mahu kebebasan kewangan diri sendiri daripada hasil perniagaan di internet
→ Blogger yang mahukan pendapatan sampingan

Kenapa anda perlu buat duit dengan affiliate?
→ TAK perlu simpan stok produk.
→ TAK perlu kendalikan khidmat sokongan pelanggan.
→ TAK perlu buat laman web untuk jual produk.
→ TAK perlu nak setup payment gateway.
→ TAK perlu uruskan refund.
→ TAK perlu pening kepada nak buat produk.
→ TAK perlu nak siapkan produk bila ada pesanan.
→ TAK perlu upah pekerja.
→ TAK perlu ruang pejabat untuk jalankan bisnes ini.
→ TAK perlu cari designer untuk laman web.
→ TAK perlu modal! (pendaftaran PERCUMA)

Apa yang akan dibongkarkan dalam Affiliate Army?
→ A to Z bagaimana buat duit dengann affiliate
→ Teknik pemasaran yang digunakan OTAI untuk menjana 4-5 angka sebulan

Kenapa anda perlu sertai Affiliate Army?
→ Industri perniagaan internet akan terus dan terus berkembang dari semasa ke semasa sehingga tiada lagi internet di dunia ini.
→ Saya ada lebih 100 produk affiliate yang boleh anda sertai dan mula menjana komisen 50% untuk setiap produk.
→ Dapat akses ekslusif di setiap promosi dan cabaran affiliate yang saya buat.
→ Berhenti bertanya soalan dan mulakan tindakan anda sekarang!

Bagaimana untuk sertai Affiliate Army?
http://cinta.my/DaftarAffiliateArmy

p/s : Affiliate Army adalah kelas buat duit dengan affiliate secara online di Facebook Secret Group! Tak kira di mana sekalipun anda tinggal, anda masih boleh turut serta! Tempat adalah TERHAD dan peluang ini terbuka kepada mereka yang benar-benar mahu belajar menjana pendapatan yang konsisten setiap bulan! Tempah posisi anda SEKARANG!

FD sendiri pernah dapat komisyen dari affiliates. Ini buktinya:
Komisyen Affiliate Kosmetik | Komisyen Affiliate Psikologi Trafik 1Komisyen Affiliate Psikologi Trafik 2 | Komisyen Affiliate Kuasa Internet
Mungkin tak banyak pada korang, tapi ni pun dah cukup pada FD. Mana tahu kot rezeki korang belajar tentang affiliate dalam Affiliate Army, lepas tu boleh dapat lebih dari FD ni, kan? Tak salah kalau kita cuba. Tak rugi pun :)

You Might Also Like

13 comments

  1. perghhh...
    boleh cepat kaya camni...
    heee

    ReplyDelete
  2. pernah jugak member join affiliate ni. tapi akak belum berkesempatan nak join lagi. kalau stay kat rumah je, mungkin boleh tumpu camne nak buat

    ReplyDelete
  3. @Sue-Rya Qistina; best tau kak income dari affiliate ni. hm tu lah, akak kan selalu busy. hehe

    ReplyDelete
  4. Kat sini pon bole join affiliate jugak..RM50 unt setiap jualan berjaya
    Jika Anda berminat untuk menjana wang secara online. Anda boleh dapatkan strategynya disini. http://instant-website-traffic.com/links/10187

    Kaedah yang tersimpan Rapi Dibongkarkan ~ FORMULA RAHSIA LUARBIASA ~Strategy yang belum pernah terbongkar Selama ini~DIBONGKARKAN KHAS UNTUK ANDA oleh FRLB!
    KETAHUILAH RAHSIA SEBENAR BAGAIMANA HENDAK MENCAPAI KEBEBASAN KEWANGAN ~ DENGAN MEMILIKI PENDAPATAN SECARA ONLINE YANG BERTERUSAN ~ MENERUSI ~ PENDEDAHAN RAHSIA TIPS, TRIKS, DAN TEKNIK MENJANA WANG SECARA ONLINE YANG BELUM PERNAH DIDEDAHKAN YANG TERSIMPAN RAPI SELAMA INI!

    Layari http://instant-website-traffic.com/links/10187

    ReplyDelete
  5. @Sue-Rya Qistinasalam jemput join komuniti saya, peluang tambah income tanpa modal.email abelong.emrazis@gmail.com untuk screenshot hasil pendapatan dan tanyakan soalan

    peluang income tambahan affiliate tempatan
    http://refer.jomniaga.com/x/easy4money/ dan
    http://jomaff.jomniaga.com/x/easy4money/

    ReplyDelete
  6. Sekadar berkongsi. Peluang menambah income.

    http://www.buatduitcash.com/index.php?ref=Hakiim75

    ReplyDelete
  7. Sy tak brp fhm.. blh tlong sy jana pendapatan

    ReplyDelete
  8. tq atas perkongsian ygbermanfaat ini jemput ke website ni ye :

    Audio hipnosis megnet rezeki lawat sini http://wee.my/Ftd1
    dan dapatkan ebook kuasa minda tarik rezeki di sini http://wee.my/FtdF

    tq

    ReplyDelete
  9. Saya ni minat nak buat buss online ni tapi teori jer yang banyak saya mau yang praktikalnya memang la boleh baca tapi tak jelas bila cuba ikut tak menjadi cthnya bila nak buat marketing tu teori market link kat blog kat fb ker tapi nak la praktikalnya cara macam mana yang berkesan. Harap dapat terangkan.

    ReplyDelete