Letih dengan perangai budak-budak

March 20, 2013


Assalamualaikum,

Tumblr_mjvx8aczdw1r34qiso1_500_large
Kan sedap kalau ada katil empuk dan terlentang macam tu :D

Okay, ni pasal kes blogger penipu tu lah. Harini je ramai yang bash dia kat cbox. FD tahu cara nak tengok cbox yg private. Ehee, so awak awak yang private cbox tu, tak payah nak private sangat lah ye :p

Makin menjadi-jadi tengok orang ramai bash dia. Mula mula tu rasa macam "hamek kau! tu lah, buat taik lagi. kan dah ramai bash". Lepas tu FD rasa macam "kesiannya". Sebab orang yang bash tu melampau! Sampai kata dia pelacur lah, itu lah, ini lah. Awak, budak tu bukan jual body. Dia menipu je. So tak payah lah bash sampai macam tu sekali. Bila orang menipu, kita bukan kena hina dia dengan perkataan yang tak sedap dibaca orang lain. Kita kena nasihatkan dia agar dia berubah ke arah kebaikan. Bukan kutuk-kutuk dia.

Memang sekarang dia dah remove blog dia LAGI. Dan rupa-rupanya dia buat perangai tu sejak tahun lepas lagi. Sekarang ada yang bash dia kat ask.fm / twitter. Rasa kesian kat dia tengok orang bash dia. Sekarang kesian tu dah kurang. Sebab budak tu jenis kuat melenting. So boleh nampak kurang ajar dia tu. Sepatutnya dia minta maaf kat blogger lain, kan?

Kepada sesiapa yang nak bash dia, better korang nasihatkan budak tu dulu ye :)
cbox - http://cbox.ws/?n=7-526546-y244lw
Ask.fm - http://ask.fm/FatinShafini

You Might Also Like

19 comments

  1. hahaha.. tiba-tiba budak tu jadi famous

    ReplyDelete
  2. Hmmmm... macam2 kan.. Adoiii... Ada juga org cam nieh... Hohoho... Budak2 baru nak naik.. Biasa lah..

    ReplyDelete
  3. sape budak ni????ape yg die buat..owhhhh clueless...

    ReplyDelete
  4. okey ban je.. sekarang jom suka suki plak :)))

    ReplyDelete
  5. kes panas ni..BK ada baca kat entry org lain gak pasai blogger 2 tapi kira hebat la gak dia buat cm2

    ReplyDelete
  6. mcm2 hal la kan budak2 skang ni. publisiti murahan tul

    ReplyDelete
  7. kesian dia , tula , buat prangai lagi ~

    ReplyDelete
  8. budak lagi tu, huhu... sian2.. nak bash, bia ler padan, jangan over -_-

    ReplyDelete
  9. betul. agreed. tengok mcam dua-dua pun salah. budk tu patutnya mintak maaf dn betulkn kesilpn. yg kutuk-mengutuk kemain lagi cam tak penh buat slh pulak. Astaghfirullah ish3

    ReplyDelete
  10. @Budak Kampung; hebat sebab ramai yg terpedaya, kan? budak kecik pula tu

    ReplyDelete
  11. @Sue-Rya Qistina; yup, betul tu kak. nak perhatian kot

    ReplyDelete
  12. @zulaika zulkifly; sendiri buat, sendiri tanggung lah kan?

    ReplyDelete
  13. @Paly; kan? yang bash tu pun agak2 lah

    ReplyDelete
  14. Sehangat asmara full episode

    episod 1-26

    jom tonton online

    terjah sekali entry ni !!

    http://www.mohdzuhri.com/2013/03/sehangat-asmara-full-episode.html

    ReplyDelete