Movie

Kerat 14 Full Movie

March 02, 2013


Assalamualaikum,


Sinopsis Kerat 14:
Kerat 14 merupakan sebuah filem suspen misteri dan aksi yang bermula dari kisah percintaan Haziq dan Nuzara. Haziq dan Nuzara merupakan pasangan kekasih dan Haziq amat menyayangi Nurzara namun Haziq terlibat dengan aktiviti sosial dan tidak disenangi oleh Nuzara kekasihnya. Dalam masa yang sama Aril muncul dan mula tertarik dengan kecantikan Nuzara ketika Nuzara dan Haziq berada di salah sebuah kelab di Kuala Lumpur. Satu tragedi ngeri yang tidak disengajakan telah berlaku dalam kisah cinta Haziq dan Nuzara dan penyiasatan dilakukan oleh ASP Razman. Siapakah yang menjadi mangsa dalam kisah percintaan Nuzara dan Haziq dan dapatkah Aril memiliki cinta Nuzara dan mampukah Haziq mempertahankan cinta dan kasih sayangnya pada Nuzara.


Cerita ni boleh tahan lah pada FD. Best tu memang best, tapi macam ntah lah. Kesian kat Nuzara sebabnya. Nuzara ni macam tak tahu apa-apa. Macam ada benda yang miss bila polis siasat pasal jenayah tu. Korang tengok lah eh kalau belum tengok. Then mungkin korang akan faham apa yang FD kata "miss" tu.


Tonton secara online:

You Might Also Like

13 comments

  1. kalo cite seram mmg akk xbrni nk tgk..
    haha
    penakot betol.. Huhu

    ReplyDelete
  2. kalo ramai org kata the movie is great, probably i will watch it hehe.

    jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Kena tengok movie ni nanti.. sebab ada aaron aziz! :D hee

    ReplyDelete
  4. cam best jee cite nii.
    ta saba nak tengok ^^

    ReplyDelete
  5. aah..banyak bende yang kureng..

    ReplyDelete
  6. nnti kalo lawak ke derr 2 ada,kasi tau nyeh

    ReplyDelete
  7. seram ke wuuu nak tengok nak tengok memalam gini >.<

    ReplyDelete
  8. wahhhh , mcm best . nak tengok . nak tengok :D

    ReplyDelete
  9. suka dgn nor saleha bila dye belakon.. sokmo nmpk reall..

    ReplyDelete
  10. suka dengan lakonan siti salehaa..

    ReplyDelete
  11. Macam best je. Tapi ada seram ke ? Kalau seram tak berani nak tengok ._.

    ReplyDelete