Kerat 14 Full Movie


Assalamualaikum,


Sinopsis Kerat 14:
Kerat 14 merupakan sebuah filem suspen misteri dan aksi yang bermula dari kisah percintaan Haziq dan Nuzara. Haziq dan Nuzara merupakan pasangan kekasih dan Haziq amat menyayangi Nurzara namun Haziq terlibat dengan aktiviti sosial dan tidak disenangi oleh Nuzara kekasihnya. Dalam masa yang sama Aril muncul dan mula tertarik dengan kecantikan Nuzara ketika Nuzara dan Haziq berada di salah sebuah kelab di Kuala Lumpur. Satu tragedi ngeri yang tidak disengajakan telah berlaku dalam kisah cinta Haziq dan Nuzara dan penyiasatan dilakukan oleh ASP Razman. Siapakah yang menjadi mangsa dalam kisah percintaan Nuzara dan Haziq dan dapatkah Aril memiliki cinta Nuzara dan mampukah Haziq mempertahankan cinta dan kasih sayangnya pada Nuzara.


Cerita ni boleh tahan lah pada FD. Best tu memang best, tapi macam ntah lah. Kesian kat Nuzara sebabnya. Nuzara ni macam tak tahu apa-apa. Macam ada benda yang miss bila polis siasat pasal jenayah tu. Korang tengok lah eh kalau belum tengok. Then mungkin korang akan faham apa yang FD kata "miss" tu.


Tonton secara online:

Comments

Cik Ezy said…
kalo cite seram mmg akk xbrni nk tgk..
haha
penakot betol.. Huhu
kalo ramai org kata the movie is great, probably i will watch it hehe.

jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/
Sally Yatiey said…
Kena tengok movie ni nanti.. sebab ada aaron aziz! :D hee
Cik Aida™ said…
cam best jee cite nii.
ta saba nak tengok ^^
selipar putih said…
aah..banyak bende yang kureng..
Diya Sesame said…
nnti kalo lawak ke derr 2 ada,kasi tau nyeh
seram ke wuuu nak tengok nak tengok memalam gini >.<
Aina Areen said…
wahhhh , mcm best . nak tengok . nak tengok :D
Afie Qaisarah said…
suka dgn nor saleha bila dye belakon.. sokmo nmpk reall..
Afie Qaisarah said…
suka dengan lakonan siti salehaa..
Aisha Fauzi said…
Macam best je. Tapi ada seram ke ? Kalau seram tak berani nak tengok ._.

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite