Kan FD dah kata..


Assalamualaikum,


Nampak tak permainan budak 13 tahun tu? Choii! Bila orang kata menipu, dia kena lah buktikan yang dia jujur, ye tak? Macam-macam hal lah budak sekarang ni. So sesiapa yang ada join segmen yang FD ada tulis dalam entri INI, sila lah jangan terlampau berharap ye sayang :)

Bukan niat FD nak musnahkan harapan korang :)

Tengok la apa yg budak tu kata kat budak-budak yg join / tuduh dia menipu tu.


Gambar kredit kepada Kak SD
Kesian korang yang kena label "BATAK". Dia tak sedar pula dia batak publisiti.

UPDATE!!
Budak tu dah remove blog dia :)
Budak tu dah aktif semula blog dia dan dia create another segmen :) tapi hadiah lain.

Pilihan Hadiah:
- rantai moustache
- topup rm3
- button badges
- kertas ucapan
- bear rilakkuma


Cbox budak tu kena bash :3
Betul juga tu. Smart phone tu kena kebas ke dik? Hihi ^^v

Comments

tak patut... haih sabor je la ~.~
KD said…
KD redha jer .
Ezad Skytech said…
ada something wrong la tu...huhu~
Dianaa said…
@KD; sabar ye KD :)
Juliet ❤ said…
Nasib baik tak join,hewhew -.-
Sally Yatiey said…
Teruknyaaaaaa -,-
eimah siti said…
cik siti da usha da blog dia...blh plak dia cakap orang batak hadiah...=_=" slama cik siti dok join segmen2/GA ni baru 1st time penganjur cakap orang batak hadiah...ingat orang lahap sangat ngan hadiah yg ditwarkn tuu....
NardLee said…
Biarlah dia.. Kte ptt tegur bukan memalukan blogger laen. Mungkin ade mslh.. Bukan susah pun kte just nk delete entry 2 kn?? Anggap je kte x menang sudah..
Anis Farhana said…
Macam macam la sekarang nie. budak budak pun dah pandai menipu
luqman zakaria said…
mcm tuh pon ade...pelik sungguh..kalauorg ckp tipu prove lah yg die x tipu..tp ..hurmm..sodih..
Maru Maru :3 said…
Hadiah GA die melampau sgt utk bdak 13 tahun. Nasib baik tak join lagi. Hekhek xD
Diyan Hani said…
haha..batak hadiah pulak..org join ga bukan nak hadiah sangat pun kan.juz nak suppot blogger lain...kalau menang tu kira untungla kan....mcm ni pun ada..adoi
heirizalieyana said…
sponser samsung galaxy 7 i phone, , memang xcaya kn fd. .brg mahal. . nk sponser kt org, , getaq kowt, , btw 6pk sngt, ,letak hdiah mcm tue nk promote segmen dye kn, , dh tue, , smpai remove blog, , takut lettew, ,
eikkk... mcm ada perubahan jew kat blog nie.
sabella mohamad said…
hmm nampak sangat dia yg bersalah . kalau dia di pihak yg betul , kenapa perlu batalkan ? kenapa perlu remove blog ? heh lawak sungguh
IeZwa RazK II said…
FD, nak mintak kebenaran untuk share pasal ni kat fanpage boleh tak?:)
Aireyn Ashra said…
dah ada balek dah FD tapi dia buat GA baru , hahaha :D
^^eKaTiKaH^^ said…
lorh, kecik lagi rupanya budak tu.. haishhh, tak baik menipu dek -_-
~IraNur~ said…
bru ada niat nak join..nasib x join lg xD
yan shamba said…
hai..budak2 zmn skang ni..hehe..kite hadiah GA topup 3hinggit pun blum tntu mmpu :)
eyra said…
Dari awal dah agak dah benda ni. Kuajakk punye budak -,-
adoii . hadiah pon dh mcm tak bleh blah . nk bg i-phone bgai .
Pengajarannya di sini, pada para blogger yang nak join segmen/GA tu kenalah berhati hati and selidik dulu latar belakang segmen yang dianjurkan tu. Jangan main join je disebabkan hadiahnya yang lumayan. Betul tak? :) ^^,
adudududud.. ingat snag ke nak anjur GA tanpa sponsor..
Nurin Aqilah said…
lohhh ? sabarjelah dengan Ayin tu ~

http://nurin-aqilah.blogspot.com/2013/03/human-being.html
cik amal said…
betul lah tu, saya kata persetankan apa yang mereka kata..buat tak tahu jer kalau orang nak kata kita ni penipu or what.. janji teruskan segmen tu... tu maksud saya.. btw, xpe lah..salam singgah sini.. first time datang sini :) saya follow sini
onie said…
budak tu sekarang cepat sangat melatah,hadoi adik-adikkkkkkk...

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite