Kan FD dah kata..

March 18, 2013


Assalamualaikum,


Nampak tak permainan budak 13 tahun tu? Choii! Bila orang kata menipu, dia kena lah buktikan yang dia jujur, ye tak? Macam-macam hal lah budak sekarang ni. So sesiapa yang ada join segmen yang FD ada tulis dalam entri INI, sila lah jangan terlampau berharap ye sayang :)

Bukan niat FD nak musnahkan harapan korang :)

Tengok la apa yg budak tu kata kat budak-budak yg join / tuduh dia menipu tu.


Gambar kredit kepada Kak SD
Kesian korang yang kena label "BATAK". Dia tak sedar pula dia batak publisiti.

UPDATE!!
Budak tu dah remove blog dia :)
Budak tu dah aktif semula blog dia dan dia create another segmen :) tapi hadiah lain.

Pilihan Hadiah:
- rantai moustache
- topup rm3
- button badges
- kertas ucapan
- bear rilakkuma


Cbox budak tu kena bash :3
Betul juga tu. Smart phone tu kena kebas ke dik? Hihi ^^v

You Might Also Like

30 comments

  1. ada something wrong la tu...huhu~

    ReplyDelete
  2. Nasib baik tak join,hewhew -.-

    ReplyDelete
  3. cik siti da usha da blog dia...blh plak dia cakap orang batak hadiah...=_=" slama cik siti dok join segmen2/GA ni baru 1st time penganjur cakap orang batak hadiah...ingat orang lahap sangat ngan hadiah yg ditwarkn tuu....

    ReplyDelete
  4. Biarlah dia.. Kte ptt tegur bukan memalukan blogger laen. Mungkin ade mslh.. Bukan susah pun kte just nk delete entry 2 kn?? Anggap je kte x menang sudah..

    ReplyDelete
  5. Macam macam la sekarang nie. budak budak pun dah pandai menipu

    ReplyDelete
  6. mcm tuh pon ade...pelik sungguh..kalauorg ckp tipu prove lah yg die x tipu..tp ..hurmm..sodih..

    ReplyDelete
  7. Hadiah GA die melampau sgt utk bdak 13 tahun. Nasib baik tak join lagi. Hekhek xD

    ReplyDelete
  8. haha..batak hadiah pulak..org join ga bukan nak hadiah sangat pun kan.juz nak suppot blogger lain...kalau menang tu kira untungla kan....mcm ni pun ada..adoi

    ReplyDelete
  9. sponser samsung galaxy 7 i phone, , memang xcaya kn fd. .brg mahal. . nk sponser kt org, , getaq kowt, , btw 6pk sngt, ,letak hdiah mcm tue nk promote segmen dye kn, , dh tue, , smpai remove blog, , takut lettew, ,

    ReplyDelete
  10. eikkk... mcm ada perubahan jew kat blog nie.

    ReplyDelete
  11. hmm nampak sangat dia yg bersalah . kalau dia di pihak yg betul , kenapa perlu batalkan ? kenapa perlu remove blog ? heh lawak sungguh

    ReplyDelete
  12. FD, nak mintak kebenaran untuk share pasal ni kat fanpage boleh tak?:)

    ReplyDelete
  13. dah ada balek dah FD tapi dia buat GA baru , hahaha :D

    ReplyDelete
  14. lorh, kecik lagi rupanya budak tu.. haishhh, tak baik menipu dek -_-

    ReplyDelete
  15. bru ada niat nak join..nasib x join lg xD

    ReplyDelete
  16. hai..budak2 zmn skang ni..hehe..kite hadiah GA topup 3hinggit pun blum tntu mmpu :)

    ReplyDelete
  17. Dari awal dah agak dah benda ni. Kuajakk punye budak -,-

    ReplyDelete
  18. adoii . hadiah pon dh mcm tak bleh blah . nk bg i-phone bgai .

    ReplyDelete
  19. Pengajarannya di sini, pada para blogger yang nak join segmen/GA tu kenalah berhati hati and selidik dulu latar belakang segmen yang dianjurkan tu. Jangan main join je disebabkan hadiahnya yang lumayan. Betul tak? :) ^^,

    ReplyDelete
  20. adudududud.. ingat snag ke nak anjur GA tanpa sponsor..

    ReplyDelete
  21. lohhh ? sabarjelah dengan Ayin tu ~

    http://nurin-aqilah.blogspot.com/2013/03/human-being.html

    ReplyDelete
  22. betul lah tu, saya kata persetankan apa yang mereka kata..buat tak tahu jer kalau orang nak kata kita ni penipu or what.. janji teruskan segmen tu... tu maksud saya.. btw, xpe lah..salam singgah sini.. first time datang sini :) saya follow sini

    ReplyDelete
  23. budak tu sekarang cepat sangat melatah,hadoi adik-adikkkkkkk...

    ReplyDelete