Iklan lucah! Virus atau apa?

March 18, 2013


Assalamualaikum,


Kat blog korang ada natang ni tak? Eeeeee, bencinya! Iklan lucah ni ada semalam kat blog FD. Harini pun ada lagi. Apehal ntah. Blog kena virus ke apa? Bila tanya blogger lain, diorang kata takde. Tak kan FD punya je kot? Benci benci! Kalau laki punya blog ada benda macam ni, dah tentu korang suka kan? Hahaa! xD
Harap-harap benda ni bukan virus lah. FD sayang blog FD tau ^^v

You Might Also Like

20 comments

  1. xdla pulak iklan ni kat blog aku..= ngarut betul mende ni..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, kat dashboard fifi xde iklan tu..

    ReplyDelete
  3. kat blog KD takde iklan camni...

    ReplyDelete
  4. ce akak try pakai laptop lain..anis pun kne mcm tu gak tp bila guna laptop lain okk je.. lucah gile hee ;p

    ReplyDelete
  5. @miss fifi; hm okay lah tu fifi punya takde.

    ReplyDelete
  6. @Aku Anis; anis pun pena kena ek? kejap lagi FD try guna laptop lain

    ReplyDelete
  7. x ada...tapi dalam blog 3 dalam 1 ada kakak nampak semalam...

    ReplyDelete
  8. ngeee!!!
    kadang2 ada jugak keluarnya
    kza abaikan je..xtau nape huhuhu

    ReplyDelete
  9. idakla plak ada...sementra je kot.

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/saya-redha.html

    ReplyDelete
  10. takde pulak hanim tengok haih maybe dekat laptop fd je kot hahah kesian. ceeeh

    ReplyDelete
  11. Kadang kadang ada.. Lepas tu hilang.. Then, dye akan datang balik..

    ReplyDelete
  12. itu serangan yang selalu datang , pastuh menghilang . kat dashboard saya , tak selalu datang natang nii ^^ nasib baikk

    ReplyDelete
  13. Blog saya pun takde ;) Kenapa agaknya? :)

    ReplyDelete