Iklan lucah! Virus atau apa?


Assalamualaikum,


Kat blog korang ada natang ni tak? Eeeeee, bencinya! Iklan lucah ni ada semalam kat blog FD. Harini pun ada lagi. Apehal ntah. Blog kena virus ke apa? Bila tanya blogger lain, diorang kata takde. Tak kan FD punya je kot? Benci benci! Kalau laki punya blog ada benda macam ni, dah tentu korang suka kan? Hahaa! xD
Harap-harap benda ni bukan virus lah. FD sayang blog FD tau ^^v

Comments

selipar putih said…
xdla pulak iklan ni kat blog aku..= ngarut betul mende ni..
Dianaa said…
@selipar putih; hm yeke? pelik lah =='
miss fifi said…
alhamdulillah, kat dashboard fifi xde iklan tu..
KD said…
kat blog KD takde iklan camni...
Aku Anis said…
ce akak try pakai laptop lain..anis pun kne mcm tu gak tp bila guna laptop lain okk je.. lucah gile hee ;p
Dianaa said…
@miss fifi; hm okay lah tu fifi punya takde.
Dianaa said…
@KD; takde? hm okay,
Dianaa said…
@Aku Anis; anis pun pena kena ek? kejap lagi FD try guna laptop lain
x ada...tapi dalam blog 3 dalam 1 ada kakak nampak semalam...
Dianaa said…
@Farah Waheda Wahid; yeke kak? nanti FD try tengok
Eraz Fadli said…
tibe2 muncul ke?
Dianaa said…
@Eraz Fadli; a'ah, tiba2 je :/
zaza nizam said…
ngeee!!!
kadang2 ada jugak keluarnya
kza abaikan je..xtau nape huhuhu
hehee :) hana takde la pulak..
Budak Kampung said…
idakla plak ada...sementra je kot.

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/saya-redha.html
Nur hanim said…
takde pulak hanim tengok haih maybe dekat laptop fd je kot hahah kesian. ceeeh
Miss Anonymous said…
Kadang kadang ada.. Lepas tu hilang.. Then, dye akan datang balik..
Aina Sofea said…
itu serangan yang selalu datang , pastuh menghilang . kat dashboard saya , tak selalu datang natang nii ^^ nasib baikk
Sally Yatiey said…
Blog saya pun takde ;) Kenapa agaknya? :)

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite