Hadiah

Hadiah 2013 Giveaway dah sampai!

March 07, 2013


Assalamualaikum,

Ingat lagi dengan entri Menang 2013 Giveaway by Aliya Tralala & Saadah Toha? Yup, FD menang dalam 2013 Giveaway tu. Hehe :D kali ni menang blouse dan lip tint. Alaa, lip tint yang tengah jadi trend sekarang ni. Tahu, kan?

Tengah jemur kain tengah hari tadi, tiba-tiba ada van PosLaju datang. Untuk pengetahuan korang, FD memang tunggu PosLaju dengan abang posmen datang rumah. Hahaa xD akhirnya ada juga yang datang! Dapat parcel, tengok nama PPC. Dalam otak, apa benda PPC ni? Tengok pula kat kotak tepi tu, barang apa yang ada dalam parcel ni. Tengok ada blouse dan lip tint. Okay, tahu dah. Dari Pretty Princess Closet ^^


Dapat blouse warna purple dan lip tint pink. Awww! Warna pink tuuu. Hehe :D

*warna asal baju berbeza dengan gambar sebab effect cahaya*
Blouse tu FD suka sebab memandangkan FD memang takde blouse warna purple lagi. Yang ada pun tshirt biasa je warna purple. Kain blouse ni, lembut! Suka suka suka! :D

Lip tint pula, hmmm. Lip tint masuk dalam kategori make up, kan? Hm tapi takpe. Tadi mak FD yang try lip tint ni. Mak kata sejuk, hihi. And dia takde lah melekit macam lip gloss atau lip balm. So maybe FD akan cuba pakai lip tint ni. Trying to be feminim :p haha, ayat poyo je.

You Might Also Like

17 comments