Drama akan datang yang diadaptasi dari novel


Assalamualaikum,


Makin banyak drama yang diadaptasi dari novel sekarang ni.

Antara drama yang bakal bersiaran di TV

Kampung Girl
Nad Zainal - Ainnur Azmi
Akim Ahmad - Ashraf Khairi


Teduhan Kasih
Sherry Ibrahim sebagai - Iffa
Shah Iskandar sebagai - Ryzal
Nabila Huda sebagai - Ayu
Adi Putra sebagai - Ehsan


Sebenarnya, Saya Isteri Dia!
Tiz Zaqyah - Syafa Aqila
Izzue Islam - Firash Arshad

Yang ini special sikit. Bukan keluar kat kaca TV, tapi keluar kat pawagam! Filem  Suami Aku Ustaz bakal ditayangkan dipawagam terdekat.

Suami Aku Ustaz
Barisan pelakon masih belum tahu. Yang pasti ada Adi Putra :D

Semuanya FD akan update dari masa ke semasa :)

Comments

Cik JariManis said…
nmpk mcm interesting..jdi x sabar nak tgok! huhuhu
sha dhira said…
shad tak sabar nak tengok kampung girl. novel dia best. mesti cerita adaptasi pun best. hopefully lah..
Meera Ishak said…
whoa^^ haha. kalau dah dari novel mesti cerita dye best2 kan :D
HeNRieTTa JoSe said…
Byknye....yg rietta pernah baca cuma, sebenarnya sy istri dia...kot...xsure sgt, sbb byk dh bca, xigt tittle, igt jln citer jew....
Miss Uni said…
It's Nora danish with Adi Putra.Hero dan heroin dlm Suami Aku Ustaz. ^^
Nadhirah said…
sy dah ada novel atas tu kecuali yg teduhan kasih. best novel2 tu..hehe =)
sabella mohamad said…
bella tak sabarrrrrr nak tengok 'sebenarnya saya isteri dia' . hihi . macam sweet je kan . dah la izzue islam tu hensem . mak aiiiii :O
makin banyak novel diadaptasi ke drama atau filem.. suka :) tapi jadi tak best kalau tak ikut novel sangat.. macam kecewa pun ada sbb dah terbiasa dgn novel
yg suami aku ustaz tu heroin dia nora danish kan :o
huhu
rynn said…
saye ade novel sebenarnye saya isteri dia
rynn said…
saye ade novel suami aku ustaz...
Ain Anuar said…
Tak sabar nak tengok suami aku ustaz. Novel dia sangat sangat best. :)
NaZiRaH @ Ezyra said…
BILA AGAKNYA NAK KELUAR CERITA ANDAI ITU TAKDIRNYA..;-)

JOM JOIN, AKAK TAG FD..
..http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah_31.html
Menarik nye .. tertarik dgn kampung girl tuu

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite