Blog Nabila Medan


**STICKY POST FOR ONE WEEK**
Iklan blog

Assalamualaikum,


Nabila Medan, siapa tak kenal blogger ni? Tipu lah korang tak kenal dia, kan? Hehe :D
Boleh tahan ramai juga yang kenal Nabila Medan ni. Blog dia ramai readers :)

Oh ya, Nabila ni muda lagi tau! Ini sedikit info tentang Nabila
 

Nama penuh : Nurul Nabila bt Medan
Nama panggilan : KNab , nabila dan lain-lain
Tarikh lahir : 30 Okt 1996
Negeri kelahiran : Selangor

Mula blogging : 15 Januari 2011
Mula aktif : awal tahun 2012


Tahun ni Nabila ada exam besar, SPM :D good luck tau dik ;)

Kat blog Nabila ada banyak tutorial. Kalau korang nak tambah gadget apa-apa atau ada nak ubah suai blog, terjah je tutorial Nabila. Kalau malas nak ubah sendiri, tempah kat Nabila. Macam-macam jenis tempahan yang Nabila ambik. Siap ada harga untuk package tau! Berbaloi lah juga harga dengan hasil edit blog tu.
Ini antara hasil dari Nabila:
27 Dec 12

17 Feb 13
18 Feb 13
3 Mac 13

Amacam? Cun tak? Hehe :D nak tahu lebih lanjut? Terjah kat SINI ye ;) tapi sebelum tu tanya Nabila dulu samada tempahan masih dibuka atau tidak. Maklum lah, Nabila kan nak SPM tahun ni. Dah tentu dia busy memanjang :)

Jangan lupa like page Nabila Medan sama ^^v



You Might Also Like

30 comments