IKLAN

Blog Nabila Medan

March 21, 2013


**STICKY POST FOR ONE WEEK**
Iklan blog

Assalamualaikum,


Nabila Medan, siapa tak kenal blogger ni? Tipu lah korang tak kenal dia, kan? Hehe :D
Boleh tahan ramai juga yang kenal Nabila Medan ni. Blog dia ramai readers :)

Oh ya, Nabila ni muda lagi tau! Ini sedikit info tentang Nabila
 

Nama penuh : Nurul Nabila bt Medan
Nama panggilan : KNab , nabila dan lain-lain
Tarikh lahir : 30 Okt 1996
Negeri kelahiran : Selangor

Mula blogging : 15 Januari 2011
Mula aktif : awal tahun 2012


Tahun ni Nabila ada exam besar, SPM :D good luck tau dik ;)

Kat blog Nabila ada banyak tutorial. Kalau korang nak tambah gadget apa-apa atau ada nak ubah suai blog, terjah je tutorial Nabila. Kalau malas nak ubah sendiri, tempah kat Nabila. Macam-macam jenis tempahan yang Nabila ambik. Siap ada harga untuk package tau! Berbaloi lah juga harga dengan hasil edit blog tu.
Ini antara hasil dari Nabila:
27 Dec 12

17 Feb 13
18 Feb 13
3 Mac 13

Amacam? Cun tak? Hehe :D nak tahu lebih lanjut? Terjah kat SINI ye ;) tapi sebelum tu tanya Nabila dulu samada tempahan masih dibuka atau tidak. Maklum lah, Nabila kan nak SPM tahun ni. Dah tentu dia busy memanjang :)

Jangan lupa like page Nabila Medan sama ^^v



You Might Also Like

30 comments

  1. memang kreatif adik nabila ni.. so gud luck for the exam :)

    ReplyDelete
  2. Blogger femes laa katakan . sape tak kenai wooo..

    ReplyDelete
  3. bestnye pandai edit blog :) blh buat side business.

    ReplyDelete
  4. kreatif nya! good luck utk exam ya :)

    ReplyDelete
  5. creative...and all the best untuk nabila for SPM...

    ReplyDelete
  6. Kreatif betul nabila ni,kan ;D

    ReplyDelete
  7. deno dah lama kenal blogger NM ni.. memang sgt kreatif! selalunya deno pun amik totor dari Nm juga.. :)

    ReplyDelete
  8. creative.. ^_^ boleh la upah utk design blog nanti.. hee

    ReplyDelete
  9. wahh,dia sungguh berbakat kan..by the way diana, yg awk tanya sy psal Felinna tu, sy tak berani nak komen. Boleh search sendiri ye. takut bg info salah plak. hee.

    ~ Moga Allah redha~ :)

    ReplyDelete
  10. kan,sangat berbakat...puas hati :)

    ReplyDelete
  11. salam..
    penh dgr jg Nabila Medan ni..mmg krtf blog dia wat..cnteq pula tgok

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum awak
    jemput join contest nie yer
    tamat : 17 march 2013

    http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/02/contest-give-me-ur-design-by-arya-addin.html

    -arya addin-

    ReplyDelete
  13. wahhhh, patut la blog onie cantikkkk! nabila yang buat yee. :)

    ReplyDelete
  14. cantik gila dia punya design !! :O

    ReplyDelete
  15. nabela medan nie memang femes.... rajin buat ga.....

    ReplyDelete
  16. ;-)muda sangat2, comey orangnya..

    ReplyDelete
  17. salam sis, RM 5 / month.

    ReplyDelete
  18. kenal...muda remaja lg dia, wish all de best for SPM ..

    ReplyDelete
  19. kak jom join segmen ni http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-hadiah.html

    ReplyDelete
  20. Comei2 semuanya.. Heee.. Good luck for your exam adk nabila... ^_^

    ReplyDelete
  21. memang lawa2 hasil kerja tangan nabila ni :)

    ReplyDelete
  22. wow. birthday dia same dengan saye. 30 october 1996. kte kmbar x seiras lah

    ReplyDelete
  23. wah kretif nabilah ni... cantik juga hasilnya,...

    ReplyDelete
  24. Blog yang buat tutorial memang ramai pengemarnya.

    ReplyDelete
  25. lah.. muda lagi dia ni ye?? ingatkan dah 25 ke atas dah..

    selamat bersegmen diana :)

    ReplyDelete
  26. Lawanyaaa hasil tempahan K.Nab :D

    ReplyDelete