IKLAN

Blog Dysha Sahhir

March 31, 2013



Nama blog kak Dysha - Dysha Sahhir
Kak Dysha buat nama tu gabungan antara nama kak Dysha sendiri dengan suami kak Dysha. Jadi, wujud lah blog Dysha Sahhir ^^v

!◕ Dysha Sahhir ◕! (MA I N . BLOG)
Cantik header kak Dysha!
Mother, blogger, doodle, illustrator.
Kak Dysha asalnya orang Melaka *mula-mula FD tahu bila tengok akak ada taip cara macam orang Melaka cakap. lepas tu baru tengok details kat FB. hehe*. Umur kak Dysha 26 tahun, dah ada 2 orang anak. Kembar oi! Hero pula tu. Bestnya dapat anak kembar! Mula-mula FD jejak kat blog kak Dysha, FD fikir umur kak Dysha 24 tahun tau. Tak tahu kenapa. Maybe sebab tengok doodle yang kak Dysha buat tu comel-comel kot. Hehe :D

Haa, kak Dysha pandai lukis doodle. Nanti korang boleh lah tempah kat kak Dysha ;)






Berbaloi lah dengan harga. Fikir senang ke nak lukis-lukis ni. FD sendiri tangan kayu, tak reti nak lukis kartun comel-comel ni. Jealous je tengok.

Korang boleh tengok hasil kreatif kak Dysha kat fanpage ni

http://dyshasahhir.blogspot.com/

You Might Also Like

17 comments

  1. memang suka tengok blog Dysha... ^_^

    ReplyDelete
  2. hahaha.. 24 tahun ea.. sebenarnya 20 tahun... ada promosi semua design..hohoho.. thanks FD

    ReplyDelete
  3. harganye berbaloi ngn hasil kerja.nampak kemas :D n cute of cosssss

    ReplyDelete
  4. doodle kak dysha..kiut2
    ske pd hasil tangan kak dysha

    ReplyDelete
  5. kite suke blog kak Dysha. comel-comel. hihi

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum diana...mmg cantik blog dysha...:)

    ReplyDelete
  7. kak dysha punya blog..mmg the best! suka sgt! :)

    ReplyDelete
  8. suka blog kak dysha nih^^

    ReplyDelete
  9. dia memang kreatif orangnya :)

    ReplyDelete
  10. Semuanya chnatek chantek bekaka....

    ReplyDelete
  11. nice, sangat-sangat kretif...salam kenal dari budak nakal blogspot ya^^

    ReplyDelete
  12. cantik aaaa . eee geram tengok sume doodles tu . menjadi sangat vector yuna tu !!

    ReplyDelete
  13. Cantiknya vektor kak Dyshaaa :D

    ReplyDelete