Bape umur FD?

March 11, 2013 Fatin Diana 36 Comments


Assalamualaikum,

Rupa-rupanya ada yang tertanya-tanya bape umur FD, kan? Hehe :D korang tak tahu sebab FD tak bagitau kot. Tapi FD ada bagitau yang FD pernah masuk PLKN tahun 2011. Tak kan korang takboleh agak kot? :p

1 March haritu Eyma tanya FD.
FD suruh Eyma teka dulu. Terkejut bila Eyma fikir umur FD 22 tahun. Yeay! Nampak matang, hihi :D first time k orang fikir umur FD lebih dari 20 tahun.

Ada sorang budak ni dulu FD pernah call dia, dia kata suara FD macam suara budak umur 12 tahun. Perghh! Muda sangat tu dik oi. FD call dia sebab dia customer FD :)
Tengok lah tu, diorang pun fikir umur FD belasan tahun. Lawak lah sebab macam-macam jawapan diorang :D blogger famous Cik Fie pun fikir umur FD 17 tahun. Muda tuuu :p

Blogger yang guna tag line Tinggi Kurus itu Macho ni lagi lah takboleh tahan. Siap kata muka FD ni baby face. Kembang kejap, HAHA! Aiman ni pandai teka, kena tepat pula tu. Terror :p
Aiman kata dia tertanya-tanya sebab dia perasan yang FD tak pernah update entri pasal belajar ke apa ke. Tak tahu la korang perasan ke tidak, kan? :D

Sekarang ni korang tahu lah umur FD bape, kan kan? Harap-harap takde lah yang tanya lagi pasal umur FD lepas ni ;)

You Might Also Like

36 comments:

eh ! adda pon tertanya2 umur FD berapa . skrang dh tau . jeng3

Dianaa said...

@✿ Hasnie Adda ✿; hehe terjawab juga ek :p

Eyma su said...

hehe..sudah terjwb nmpaknye..hee..(^_^)

owh..20 rupenye..persoalan terjwb :)

Dianaa said...

@Eyma su; hehe :D

kantoi umur sebaya aku..haha..

Dianaa said...

@Anis Zainudin; hehe anis pun tertanya-tanya ke? :p

Dianaa said...

@selipar putih; haha! yeke? okay, aku pun baru tau umur kau :p

Mohd Zuhri said...
This comment has been removed by the author.
Irwan Alessa said...

hehehe ada juga bertanya kan?? Apa pun segala persoalan telah pun terjawab.. hehe ;D

Dianaa said...

@Mohd Zuhri; 11 tahun? lagi lah muda! haha. 17 tu boleh terima lagi kot :p

Cik Fie said...

@Dianaa

alamak ! yang tadi komen , bukan zuhri , tapi saya . saya bukak blog zuhri . kantoi ! haha :P

Cik Aishah said...

Ow... baru tahu umur sis FD brpe..
Akak pon tertanye2 jugak..:D

ingat kan umur FD 18.. rupanya 20.. sungguh tak sangka.. akhirnya terjawab juga

Dianaa said...

@Irwan Alessa; hehe tu lah pasal. ada juga yang nak tau

Nur Sabrina said...

firstly , time order barang FD kat onl shop , rasa FD sebaya kite jeee hehe ^^ rupanya 2otahun . hai kak! haha

Dianaa said...

@Cik Fie; haha! yeke? kantoi kantoi! :p

Dianaa said...

@Cik Aishah; hehe FD muda setahun dari akak :)

Dianaa said...

@Nur Sabrina; lah, yeke? hehe. hai :D

Dianaa said...

@Sherlyanna angiela Martin; 18 tahun pun boleh :p

Sebayalah kita. Tapi muka saya nampak brutal.. Hehe..

Aliyaa said...

bagi sy nampak mcm 18 je,,huhuk

Dianaa said...

@Miss Anonymous; yeke brutal? nak tengok! hehe :D

Dianaa said...

@Aliyaa; hehe 18 pun boleh :D

Sally Yatiey said...

20 tahun? Tua setahun dari saya ;D Kira saya ni adiklah kan. HAHA

Laaa FD 20 tahun rupanya ? Ingatkan 17 ke 18 sebab FD nampak muda sangat :-)

Dianaa said...

@Sally Yatiey; haha, yes adik Sally :p

Dianaa said...

@Mazelina Zaini; awww, muda sangat? suka2! hehe thanks :D anggap je 17 :p

Farah Arina said...

20 tahun? Cewahh sama dengan umur kakak Farah. :D

Dianaa said...

@Farah Arina; yeke? cakap kat kakak Farah yang kak FD nak kawan dengan dia, hehe :D

Mionica Pic said...

wah~ tpi muke akq 6pk cm belas2 thun jea :DD

Dianaa said...

@Mionica Pic; hehe yeke? terima kasih :D

sha dhira said...

ohhh..... sweet 20 ya..

Dianaa said...

@sha dhira; yeah :D

cik amal said...

ouhh muda dari setahun daripada amal :)
amal ingtkan lepasan spm.. :)

Aisha Fauzi said...

Dulu pon saya ingat kak FD masih sekolah ._.