Bape umur FD?

March 11, 2013


Assalamualaikum,

Rupa-rupanya ada yang tertanya-tanya bape umur FD, kan? Hehe :D korang tak tahu sebab FD tak bagitau kot. Tapi FD ada bagitau yang FD pernah masuk PLKN tahun 2011. Tak kan korang takboleh agak kot? :p

1 March haritu Eyma tanya FD.
FD suruh Eyma teka dulu. Terkejut bila Eyma fikir umur FD 22 tahun. Yeay! Nampak matang, hihi :D first time k orang fikir umur FD lebih dari 20 tahun.

Ada sorang budak ni dulu FD pernah call dia, dia kata suara FD macam suara budak umur 12 tahun. Perghh! Muda sangat tu dik oi. FD call dia sebab dia customer FD :)
Tengok lah tu, diorang pun fikir umur FD belasan tahun. Lawak lah sebab macam-macam jawapan diorang :D blogger famous Cik Fie pun fikir umur FD 17 tahun. Muda tuuu :p

Blogger yang guna tag line Tinggi Kurus itu Macho ni lagi lah takboleh tahan. Siap kata muka FD ni baby face. Kembang kejap, HAHA! Aiman ni pandai teka, kena tepat pula tu. Terror :p
Aiman kata dia tertanya-tanya sebab dia perasan yang FD tak pernah update entri pasal belajar ke apa ke. Tak tahu la korang perasan ke tidak, kan? :D

Sekarang ni korang tahu lah umur FD bape, kan kan? Harap-harap takde lah yang tanya lagi pasal umur FD lepas ni ;)

You Might Also Like

36 comments

  1. eh ! adda pon tertanya2 umur FD berapa . skrang dh tau . jeng3

    ReplyDelete
  2. hehe..sudah terjwb nmpaknye..hee..(^_^)

    ReplyDelete
  3. owh..20 rupenye..persoalan terjwb :)

    ReplyDelete
  4. @Anis Zainudin; hehe anis pun tertanya-tanya ke? :p

    ReplyDelete
  5. @selipar putih; haha! yeke? okay, aku pun baru tau umur kau :p

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. hehehe ada juga bertanya kan?? Apa pun segala persoalan telah pun terjawab.. hehe ;D

    ReplyDelete
  8. @Mohd Zuhri; 11 tahun? lagi lah muda! haha. 17 tu boleh terima lagi kot :p

    ReplyDelete
  9. @Dianaa

    alamak ! yang tadi komen , bukan zuhri , tapi saya . saya bukak blog zuhri . kantoi ! haha :P

    ReplyDelete
  10. Ow... baru tahu umur sis FD brpe..
    Akak pon tertanye2 jugak..:D

    ReplyDelete
  11. ingat kan umur FD 18.. rupanya 20.. sungguh tak sangka.. akhirnya terjawab juga

    ReplyDelete
  12. @Irwan Alessa; hehe tu lah pasal. ada juga yang nak tau

    ReplyDelete
  13. firstly , time order barang FD kat onl shop , rasa FD sebaya kite jeee hehe ^^ rupanya 2otahun . hai kak! haha

    ReplyDelete
  14. @Cik Fie; haha! yeke? kantoi kantoi! :p

    ReplyDelete
  15. @Cik Aishah; hehe FD muda setahun dari akak :)

    ReplyDelete
  16. Sebayalah kita. Tapi muka saya nampak brutal.. Hehe..

    ReplyDelete
  17. bagi sy nampak mcm 18 je,,huhuk

    ReplyDelete
  18. 20 tahun? Tua setahun dari saya ;D Kira saya ni adiklah kan. HAHA

    ReplyDelete
  19. Laaa FD 20 tahun rupanya ? Ingatkan 17 ke 18 sebab FD nampak muda sangat :-)

    ReplyDelete
  20. @Mazelina Zaini; awww, muda sangat? suka2! hehe thanks :D anggap je 17 :p

    ReplyDelete
  21. 20 tahun? Cewahh sama dengan umur kakak Farah. :D

    ReplyDelete
  22. @Farah Arina; yeke? cakap kat kakak Farah yang kak FD nak kawan dengan dia, hehe :D

    ReplyDelete
  23. wah~ tpi muke akq 6pk cm belas2 thun jea :DD

    ReplyDelete
  24. ouhh muda dari setahun daripada amal :)
    amal ingtkan lepasan spm.. :)

    ReplyDelete
  25. Dulu pon saya ingat kak FD masih sekolah ._.

    ReplyDelete