Online shop

Aaaahhh! Barang dari Zalora dah sampai!!

March 23, 2013


Assalamualaikum,

Over tak title entri ni? Hahahaa! Saje nak over sekali sekala. Nak feeling feeling macam dalam iklan TV yang kemain over lagi tu. Hehe :p

Tu dia parcel dari Zalora yang dihantar menggunakan servis GDex.


FD beli baju ni je :)

Sebenarnya kan, sepatutnya FD dapat barang lama dah. Tapi ada silap yang FD buat. Order tu terabai sekejap. Kemudian FD email Zalora semula untuk proceed order. Sekejap je Zalora balas email FD dan diorang replace order baru untuk FD sebab FD tanya Zalora tentang kos penghantaran yang kena cas tu. RM5 je pun, tu pun FD nak banyak tanya. Hehe. Nasib baik Zalora okay je. Lepas Zalora balas email FD, tunggu dua hari, barang sampai dengan selamat.
FD shopping dengan Zalora lepas dapat voucher RM50.

Terima kasih Zalora untuk voucher dan servis layanan yang bagus dan cepat ^^

You Might Also Like

17 comments