Online shop,

Aaaahhh! Barang dari Zalora dah sampai!!

March 23, 2013 Fatin Diana 17 Comments


Assalamualaikum,

Over tak title entri ni? Hahahaa! Saje nak over sekali sekala. Nak feeling feeling macam dalam iklan TV yang kemain over lagi tu. Hehe :p

Tu dia parcel dari Zalora yang dihantar menggunakan servis GDex.


FD beli baju ni je :)

Sebenarnya kan, sepatutnya FD dapat barang lama dah. Tapi ada silap yang FD buat. Order tu terabai sekejap. Kemudian FD email Zalora semula untuk proceed order. Sekejap je Zalora balas email FD dan diorang replace order baru untuk FD sebab FD tanya Zalora tentang kos penghantaran yang kena cas tu. RM5 je pun, tu pun FD nak banyak tanya. Hehe. Nasib baik Zalora okay je. Lepas Zalora balas email FD, tunggu dua hari, barang sampai dengan selamat.
FD shopping dengan Zalora lepas dapat voucher RM50.

Terima kasih Zalora untuk voucher dan servis layanan yang bagus dan cepat ^^

You Might Also Like

17 comments:

wah..bestnye :D

Aina Areen said...

waaa :) ehek-2 . nice .

akak baru je shopping tadi..hehehe

wahhh cantik baju tu huhu

Dianaa said...

@Anis Zainudin; hehe best2 :D

Dianaa said...

@Aina Areen; thanks :)

Cik Tia said...

nanti nak try deal dgn zalora juga.

Dianaa said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕; hehe barang dah sampai nanti update entri :D

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; hehe terima kasih

Dianaa said...

@Cik Tia; hehe try lah. good luck ^^

chantekk baju tu dear..simple but nice :D

Dianaa said...

@Seneorita Baharin; kan? hehe thanks btw :D

cantiknyaa baju tuu~! nice. >>.<<

Dianaa said...

@Lissa LaLissa; hehe thank you >,<

Nur Ava said...

Seronoknya ;D

Dianaa said...

@Nur Ava; hehe seronok sangat :D

Aisha Fauzi said...

Tahniah kak FD cantik baju tu :)