GiveAway

The Longest Giveaway Ever by Ain

February 07, 2013


Assalamualaikum,


**klik banner**

LAMA GILA WEH GIVEAWAY NI! Terkejut FD tengok tarikh tutup penyertaan giveaway adik Ain ni. Dik, buat 2 bulan je cukup lah. Hewhew :3 tak pun bila cukup 250 peserta.

SENARAI HADIAH
1 x EXCLUSIVE TOP
2 x ACSSESORIES
1 x CARDIGAN
5 x HADIAH MISTERI
SEMUA PESERTA MENDAPAT 5% DISCOUNT DI ANSENEDA SHOP'S
*hadiah akan bertambah sentiasa*


Kata-kata semangat utk adik Ain:
Adik Ain akan menghadapi UPSR tahun ni. Ahkak tak tahu nak bagi kata-kata semangat yang macam mana. Tapi yang ahkak ingat dari zaman sekolah sampai lah umur dah ** ni, 1 je pesanan dari cikgu tuisyen. Study smart, bukan study hard. Bila study hard tu yang jadi hard bila nak jawab soalan.

Tips? Hm rasanya takde lah dik. Tapi kalau nak tips ramai join giveaway ni, better letak gambar hadiah. Baru lah blogger tertarik macam magnet nak join giveaway ni. Confirm boleh capai target 250 peserta tu. Takde lah ahkak nak tunggu sampai bulan 12 nanti, hehehee :D


Due date: 25 Dec ATAU lebih dari 250 peserta yang join

You Might Also Like

10 comments

  1. heee.. jangan terkejut sangat kak, nanti tak pasal2, kene serangan jantung. memang target sapai 250 peserta tup2. tutup! terima kasih untuk nasihat tu. :D

    ReplyDelete
  2. pergh.... lama tuhhh... hihi, nanti deno pun ada nak buat segmen.. tunggu eh? ;)btw, good luck FD!:)

    ReplyDelete
  3. @Nurul Ain Atikah; hehe nasib baik takde penyakit lagi. you're welcome :)

    ReplyDelete
  4. @deno; yeke?! tak sabar! hehe :D thanks ye

    ReplyDelete
  5. terima kasih kak, blogwalking para peserta sebentar

    http://www.aingraphic.my/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    ReplyDelete
  6. gud luck..dr contest yg sama
    http://nnaaqua91.blogspot.com/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    ReplyDelete
  7. salam,,hi!.^^
    was here...
    singgahla blog sye plak...
    http://miss-whateverlah.blogspot.com/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    btw,,gudluck!.^^

    ReplyDelete
  8. Good luck sis ! Anis pun join GA nih :)
    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/04/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    ReplyDelete