Takde rezeki nak join :(

February 10, 2013


Assalamualaikum,



Haritu tengok Abang Boni Kacak update status kat Facebook. Diorang buat event main laser tag kat The Curve harini (pagi tadi). Ikutkan hati, nak je FD join. Boleh kenal-kenal dengan blogger otai. Tapi takde rezeki agaknya sebab FD kena pergi kenduri kat kampung :( 

Harap-harap lepas ni kalau diorang ada buat event lagi, boleh lah FD join sama. Teringin sangat-sangat nak jumpa blogger di alam nyata, hehe :D

You Might Also Like

13 comments

  1. Huhu, teringin juga. Bella kan masih baru ><

    ReplyDelete
  2. tu la nampak gak jeles la sgt2

    ReplyDelete
  3. Untunglaaa.. Dekat je ngan FD. Vee jauh kat swak :(

    ReplyDelete
  4. Takde rezeki la ek FD.. next time insya Allah mesti ada lagi tu.. :)

    ReplyDelete
  5. @Vee Lea; FD ni pun datang dari Tganu, jauh oh Vee. hehe :D

    ReplyDelete
  6. Best nyee FD!
    http://farra-izzaty.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. bella pun teringin nak jumpa blogger2 kat alam nyata ni . nak jumpa blogger otai macam akak ni ha . hehe

    ReplyDelete
  8. haha, FD pon kire otai lha nie. :D trafik menggunung beribu2, akak, tentang teknik tingkatkan trafik tu, kenapa saya punye semakin menurun?

    ReplyDelete
  9. @Nurul Ain Atikah; erk, mana ada otai. biasa2 je lah dik. kejap kita cbox k?

    ReplyDelete
  10. @aswadz; dia lebih kurang macam main tembak2 kot. tapi guna laser :D

    ReplyDelete
  11. Wahh bestnya adakan event macam tu :D Takpelah bukan rezeki mungkin lain kali ada pulak jangan sedih-2 ^^

    ReplyDelete