Takde rezeki nak join :(


Assalamualaikum,



Haritu tengok Abang Boni Kacak update status kat Facebook. Diorang buat event main laser tag kat The Curve harini (pagi tadi). Ikutkan hati, nak je FD join. Boleh kenal-kenal dengan blogger otai. Tapi takde rezeki agaknya sebab FD kena pergi kenduri kat kampung :( 

Harap-harap lepas ni kalau diorang ada buat event lagi, boleh lah FD join sama. Teringin sangat-sangat nak jumpa blogger di alam nyata, hehe :D

Comments

CiK Bella said…
Huhu, teringin juga. Bella kan masih baru ><
Mr.PinGu said…
tu la nampak gak jeles la sgt2
Vee Lea said…
Untunglaaa.. Dekat je ngan FD. Vee jauh kat swak :(
Iha Zaliza said…
Takde rezeki la ek FD.. next time insya Allah mesti ada lagi tu.. :)
Dianaa said…
@Vee Lea; FD ni pun datang dari Tganu, jauh oh Vee. hehe :D
Farra Atiqah said…
Best nyee FD!
http://farra-izzaty.blogspot.com

sabella mohamad said…
bella pun teringin nak jumpa blogger2 kat alam nyata ni . nak jumpa blogger otai macam akak ni ha . hehe
Dianaa said…
@sabella mohamad; otai lah sangat, haha :D
haha, FD pon kire otai lha nie. :D trafik menggunung beribu2, akak, tentang teknik tingkatkan trafik tu, kenapa saya punye semakin menurun?
Dianaa said…
@Nurul Ain Atikah; erk, mana ada otai. biasa2 je lah dik. kejap kita cbox k?
aswadz said…
maen laser tag tu camne ek?
Dianaa said…
@aswadz; dia lebih kurang macam main tembak2 kot. tapi guna laser :D
Aisha Fauzi said…
Wahh bestnya adakan event macam tu :D Takpelah bukan rezeki mungkin lain kali ada pulak jangan sedih-2 ^^

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite