SideIncome

Side income - iPanelonline

February 18, 2013


Assalamualaikum,

http://my.ipanelonline.com


Blogger sepenuh masa atau separuh masa? Suka cari side income dan korang ada banyak masa untuk jawab survey? FD cadangkan korang untuk daftar akaun Ipanelonline ni. Sebabnya korang akan dapat kumpul point dan tebus kepada mata wang. Senang! Tak perlu nak promote iklan / link macam Nuffnang, ChurpChurp, Says dan lain-lain.

Macam mana nak daftar? Klik SINI dulu. Lepas tu ikut step kat bawah ni
Isi semua tempat kosong tu.
Tick kat kotak bawah tu
Klik Setuju

Cek email

Klik link untuk sahkan email.
Daftar je, terus dapat 15 point ^^

Isi form lagi.

Tick mana yang patut, then tulis kod ikut kotak tu.

Tahniah! Sekarang korang dah boleh jawab survey dan kumpul point sebanyak yang mungkin!
Tapi tapi tapi! Untuk tebus point, pastikan korang ada akaun PayPal tau ;)

Kejap lagi FD buktikan kepada korang samada benda ni betul-betul boleh dapat duit atau pun tidak dalam next entry. Tunggu je k? ^^

Daftar akaun iPanel kat SINI tauuuu! :D
Korang akan dapat email dari iPanel setiap kali ada survey baru. Korang kena lah rajin cek email lepas ni untuk jawab survey dan kumpul point banyak-banyak! :)

You Might Also Like

15 comments

  1. selamat menambahkan pendapatan. all the best ya! hehehe

    ReplyDelete
  2. Nak tanya, teringin juga nak buat ni. tapi paypal tu kalau BSN ada tak? just kad ATM?

    ReplyDelete
  3. acane nk buat akaun paypal tu ek ? =,=

    ReplyDelete
  4. rasa macam nak join jer..hehe. .tapi wawa jarang bukak laptop...hehehe

    ReplyDelete
  5. Cm best, tp tade paypal. sob sob

    ReplyDelete
  6. kalo tumpang paypal kawan boleh x hihihi

    ReplyDelete
  7. Mcm best jerr..hihi..xda acc paypal la dear

    ReplyDelete
  8. tedia yg bru lak..mcm2 skrg semua di hujung jari.hehe..chiyok2..

    ReplyDelete