Komisyen PPL #2


Assalamualaikum,

Sebenarnya nak update semalam entri ni, tapi tak ter-update pulak. Hehe. So baru harini FD dapat nak update.
Lepas jenjalan dengan adik FD semalam, balik je rumah FD terus cek email. Tengok-tengok kot ada sesiapa nak email ke (perasan ramai nak contact pulak). Ada email ni menarik minat FD untuk baca email tersebut (ayat cannot go). Memang FD tengah tunggu email dari beliau

**klik untuk lebih jelas**

FD dapat email dari Mohd Salehuddin, yang menguruskan tentang eBook Psikologi Trafik yang FD share dengan korang tiap-tiap minggu tu. Lepas baca email, terus cek akaun Maybank


Alhamdulillah, FD dapat komisyen sebanyak RM21 dari beliau. Hasil dari PPL Psikologi Trafik yang dianjurkan oleh Encik Mohd Salehuddin yang dah tamat pada 31 Disember 2012. Walaupun tak banyak, FD tetap bersyukur :) susah tau nak collect banyak tu.

FD nak ucapkan terima kasih kepada beliau dan juga kepada korang-korang yang dah download eBook yang FD share dengan korang dalam entri-entri yang lepas. Tak lupa juga kepada yang ajar FD tentang PPL ni :)
Terima kasih banyak! ^^

P/s: PPL ni pun boleh jadi side income sambil blogging tau :)

You Might Also Like

14 comments