Pemenang Pre-loved Novel Giveaway

February 11, 2013


Assalamualaikum,



FD dah inform awal-awal yang giveaway tu sekejap. Cuma 3 hari. Tapi tadi masih ada yang nak join, maaf. FD takboleh nak terima. Maaf sangat-sangat ye. Cuba lagi untuk next giveaway :)

Ini pemenang yang bertuah yang menang novel :)


Memandangkan tak cecah 50 orang yang join, so FD pilih sorang je lah.

Tahniah! Sila inbox FD kat fanpage ye. Bagi details nama, alamat, no phone and tajuk novel yang awak nak ^^
Kepada yang tak menang, jangan sedih-sedih. InsyaAllah FD buat giveaway lagi lepas ni :)

You Might Also Like

11 comments

  1. tahniah kpd pemenang, tak pernah menang GA FD hehe. :)

    ReplyDelete
  2. taniah kepada pemenang.. nk join tpi tak smpat.. buzy ngee ~ anyway taniah kepada pemenang :D

    ReplyDelete
  3. Ehhh.. ade buat GA eh? alohhhh. tk tau pulak.. T.T btw, tahniah pemenang.

    ReplyDelete
  4. FD :) fara banyak tag fd dalam blog fara .. Join semua ye kalau ada masa.hehe
    http://faralalalala.blogspot.com/2013/02/mini-giveawayname-sherry.html

    ReplyDelete
  5. Alahmdulillah saya dapat :)
    Saya dah inbox di fanpage.
    Maaf sebab lambat.

    ReplyDelete