Music

Oppa Gangnam on paper

February 01, 2013


Assalamualaikum,

Terjumpa video yang agak cool. Jom layan sat



Larat ek orang ni lukis banyak-banyak, tak letih ke?
Apa pun vidoe ni nampak cool gila!

Masa kecik-kecik FD ada juga lukis kat hujung kertas and buat macam tu, hehe :3

You Might Also Like

10 comments

  1. haa bella dah tengok video ni kat fb . memang cool gila kan ? org yg pakar melukis mungkin senang je bg dorang . tapi bella ni tangan kayu kot . tskk

    ReplyDelete
  2. luqman pon pernah buat cmnih..tp lukis org lidi jer..hahah

    ReplyDelete
  3. serius takde kerja...entah berapa lama dia ambil masa nak lukis semua tu..huhu~

    ReplyDelete
  4. kreatif hehe. penat lelah dia melukis byk2 tu worth it when ppl love his vid ^^

    ReplyDelete
  5. Alaaaa tak dapat tengok line kat rumah nie slow gilaaaa lah FD. Sobs sobs

    ReplyDelete
  6. Alahh takdapat tengok lah. Video is not exist :(

    ReplyDelete