Music

Oppa Gangnam on paper

February 01, 2013 Fatin Diana 10 Comments


Assalamualaikum,

Terjumpa video yang agak cool. Jom layan sat



Larat ek orang ni lukis banyak-banyak, tak letih ke?
Apa pun vidoe ni nampak cool gila!

Masa kecik-kecik FD ada juga lukis kat hujung kertas and buat macam tu, hehe :3

You Might Also Like

10 comments:

haa bella dah tengok video ni kat fb . memang cool gila kan ? org yg pakar melukis mungkin senang je bg dorang . tapi bella ni tangan kayu kot . tskk

hazwan hairy said...

alamk video ni xdpt tgk la....

luqman pon pernah buat cmnih..tp lukis org lidi jer..hahah

Ezad Skytech said...

serius takde kerja...entah berapa lama dia ambil masa nak lukis semua tu..huhu~

cool.. >.<

kreatif hehe.

kreatif hehe. penat lelah dia melukis byk2 tu worth it when ppl love his vid ^^

sgt cool.. pastu p jual ngan PSY..huhu

fifie said...

Alaaaa tak dapat tengok line kat rumah nie slow gilaaaa lah FD. Sobs sobs

Aisha Fauzi said...

Alahh takdapat tengok lah. Video is not exist :(