Menang

Menang T-shirt Blogr.my

February 19, 2013


Assalamualaikum,

Semalam, masa nak ping entri kat Blogr.my, nampak tajuk yang menarik perhatian FD untuk baca :D


http://blog.blogr.my/pemenang-t-shirt-rasmi-blogr-my/

Alhamdulillah, FD menang t-shirt rasmi dari blogr.my ^^

Ini design tshirt blogr.my

Jadi 2 baju blog lah lepas ni, hehe :D
Baju ni nampak simple je. Tak serabut. Okay lah tu kan :)

Sebenarnya bukan join contest pun. Benda ni macam siapa cepat, dia dapat.
Blogr.my bagi tshirt percuma sempena umur blogr.my yang baru setahun jagung pada 29 Januari yang lepas.

blogr.my
Terima kasih Blogr.my! ^^

You Might Also Like

11 comments

  1. @selipar putih; erk, terlepas kot :p tunggu umur blogr 2 tahun pula :p

    ReplyDelete
  2. Untung dierrr >.< Nak nak jugakkk

    ReplyDelete
  3. amboi bestnyaa , nak jugak , nak tgu ulang tahun ke 2 lambat lagi hehe . tahniah ye kakak omeyy :D

    ReplyDelete
  4. Ala slalu gak ping kat ctu, mcm mana boleh terlepas pandang ni..Nak jugak! Hehehe...

    ReplyDelete
  5. tahniah... jeles akak tau..ngeee

    ReplyDelete
  6. tahniah dear... murah rezeki FD tahun ni... alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  7. jeles..tp nak ckp tahniah..semard baju die.

    ReplyDelete
  8. Bestnyaaa congrates kak :D Teringin jugak nak ada t-shirt rasmi Blogr.my ^^

    ReplyDelete