Korea

Jatuh cinta. EH?

February 22, 2013


Assalamualaikum,


FD dah mula minat tengok Running Man. EH? Biar betul? FD sendiri macam tak percaya k. Ini semua gara-gara sepupu FD masa FD duduk kat KL minggu lepas. Masa tu tak tahu nak tengok cerita apa plus tak tahu nak buat apa kat rumah mak long. Tiba-tiba sepupu FD si Aqilah pi buka channel yang Korea ni. Menggigil nak taip "Korea" sebab FD tak minat Kpop! Okay, bukan minat 100% tahu?

Sebab FD layan game show ni, ianya kelakar. Serious sangat lawak. Tak tipu. Sebab pemain dia semuanya jenis sporting. Walaupun ada yang agak kasar sikit. FD tak ingat nama diorang, cuma ingat nama samaran diorang macam "Zirafah", "Harimau". Nama samaran tu menunjukkan karakter / personaliti diorang. Zirafah dah tentu lah sebab dia tinggi. Harimau pula sebab dia garang.


Cuma 1 je nama yang FD ingat. Minho. He so cute!!! Okay, taknak over tapi kena OVER juga. Sebab Minho comel sangat-sangat! Muka dia macam baby face. AAAAHHHHHH! Suka suka suka! :D

Nak tengok muka dia yang lagi comel?

Alahai, siap main mata uolls. Haha. Cair FD tengok :3

Minho, why you so cute? Kalau lah ada lelaki melayu comel macam dia kan best. EH?
FD cuma minat Minho, bukan semua KPOP FD minat. okay? ^^

You Might Also Like

35 comments

  1. Kalau laaa ramai laki2 yg camni kat Malaysia siapelaaa nak buat keje berat2 .

    ReplyDelete
  2. hahaha , sama la ngn saya . dulu tak ssuka tgk running man ni . tapi suka tengok citer korea . tapi bila tengok first time , minggu tu top ade. top kumpulan big bang tu . terus suka . haha

    ReplyDelete
  3. KAK BUI SUKA TENGOK LEE MIN HO YG LAGI SATU..HENSEM SGT

    ReplyDelete
  4. @Aiman Aziz; eh tak kan muka jambu takboleh buat keje berat? biar muka jambu, hati umph! hehe :D

    ReplyDelete
  5. @Nur Atira; yeke? top handsome tak? hihi :D

    ReplyDelete
  6. start tgk runningman masa akhirtahun form1 or awal tahun form2. masa tu rasa runningman entah apa apa je. Lepastuh siang malam asyik gelak tgk hahah lagilagi Kwangsoo :P

    ReplyDelete
  7. @Nur Sabrina; haha! Kwang Soo tu ganas + lawak. si Zirafah kan kalau tak silap?

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah. Dia musuh ketat dgn Kim Jong kook. Hahah

      Delete
  8. Running man memang BEST.. Dyorang semuanya kelakar.. sekarang tak pernah miss setiap episod running man.. haha

    ReplyDelete
  9. dulu -> tak minat kpop
    sekarang -> minat korea. minat sorang orang korea

    maybe nanti -> minat kpop
    lagi nanti -> terus fanatik kpop.

    sekarang boleh cakap lain. tapi lain hari trprangkap jugak...saya pernah jadi hohoh.. ketar kan nak taip ? =)

    ReplyDelete
  10. @umi; waaa, best lah. FD baru je tengok :(

    ReplyDelete
  11. Running Man memang best. Sis patot tengok semua episod dia . sumpah kelakar :) kalau ramai laki Malaysia macam Min Ho memang best lah kan . cute gitu :D

    ReplyDelete
  12. yeah, selamat datang ke dunia Running Man.. shad ada post jugak pasal rm baru2 nie, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/02/running-man-daebak.html

    ReplyDelete
  13. @Nur Atiqah; tu lah, rasa rugi je tak tengok dari awal. haha, tau takpe. cute gila! :D

    ReplyDelete
  14. @Nur Irdina; haha kita sama lah ni ek? hoho! tak pasal-pasal boleh TERsuka pula dengan laki korea

    ReplyDelete
  15. @sha dhira; terima kasih, hehe :D okay, nanti FD tengok :D

    ReplyDelete
  16. @◕ D Y S H A S A H H I R ◕; FD pun tak pernah tengok kak. bila tengok, terus suka. hehe. akak try lah :D

    ReplyDelete
  17. @Nur Sabrina; haha tu lah. diorang tu ada saje yg tak kena

    ReplyDelete
  18. jelesnya tak dapat tengok running man..huhuk..asal nak tengok jew ade lerr yg nak tengok tu lar..tengok nie larr..huhu

    ReplyDelete
  19. kite tak tgk pun running man ni. adik beradik sume dok gila tgk hehe. takmo start tgk, takut addicted nanti.. yg skrng tgk korean movie pun x abis-abis lagi :p

    ReplyDelete
  20. saya layan running start first episod....zaman2 ji hyo baik...la ni dia dah jahat...hahaha.....dan agak ganas...=p

    ReplyDelete
  21. Hehe..ramai dah berjangkit tengok running man ni. Bagus2..hahaha..sekarang dah nak masuk ep 134. Dah tengok semua episode ke? hehe..kalau nak beritahu saya ye..hee. ^______^

    ReplyDelete
  22. Tak pernah tengok running man, kena tengoklah lepas ni ;D Ramai yang kata best :D hehe

    ReplyDelete
  23. @FairyOfMyLove; hehe lepas ni tengok je. tak payah tukar channel lain kalau ada orang suruh tukar :p

    ReplyDelete
  24. @Hanida Moss; yeke? hehe try lah layan sekali :p

    ReplyDelete
  25. @nini; yeke? ala, jelesnya! nanti nak cari kat youtube lah :D

    ReplyDelete
  26. Sama lah. Saya tak minat kpop sangat. Suka tengok Running Man je :)

    ReplyDelete