Jatuh cinta. EH?

February 22, 2013 Fatin Diana 35 Comments


Assalamualaikum,


FD dah mula minat tengok Running Man. EH? Biar betul? FD sendiri macam tak percaya k. Ini semua gara-gara sepupu FD masa FD duduk kat KL minggu lepas. Masa tu tak tahu nak tengok cerita apa plus tak tahu nak buat apa kat rumah mak long. Tiba-tiba sepupu FD si Aqilah pi buka channel yang Korea ni. Menggigil nak taip "Korea" sebab FD tak minat Kpop! Okay, bukan minat 100% tahu?

Sebab FD layan game show ni, ianya kelakar. Serious sangat lawak. Tak tipu. Sebab pemain dia semuanya jenis sporting. Walaupun ada yang agak kasar sikit. FD tak ingat nama diorang, cuma ingat nama samaran diorang macam "Zirafah", "Harimau". Nama samaran tu menunjukkan karakter / personaliti diorang. Zirafah dah tentu lah sebab dia tinggi. Harimau pula sebab dia garang.


Cuma 1 je nama yang FD ingat. Minho. He so cute!!! Okay, taknak over tapi kena OVER juga. Sebab Minho comel sangat-sangat! Muka dia macam baby face. AAAAHHHHHH! Suka suka suka! :D

Nak tengok muka dia yang lagi comel?

Alahai, siap main mata uolls. Haha. Cair FD tengok :3

Minho, why you so cute? Kalau lah ada lelaki melayu comel macam dia kan best. EH?
FD cuma minat Minho, bukan semua KPOP FD minat. okay? ^^

You Might Also Like

35 comments:

Aiman Aziz said...

Kalau laaa ramai laki2 yg camni kat Malaysia siapelaaa nak buat keje berat2 .

Nur Atira said...

hahaha , sama la ngn saya . dulu tak ssuka tgk running man ni . tapi suka tengok citer korea . tapi bila tengok first time , minggu tu top ade. top kumpulan big bang tu . terus suka . haha

Bui Junaidi said...

KAK BUI SUKA TENGOK LEE MIN HO YG LAGI SATU..HENSEM SGT

Cik Ezy said...

tersgt comel!

Dianaa said...

@Aiman Aziz; eh tak kan muka jambu takboleh buat keje berat? biar muka jambu, hati umph! hehe :D

Dianaa said...

@Nur Atira; yeke? top handsome tak? hihi :D

Dianaa said...

@Bui Junaidi; haa, tu memang handsome kak :D

Dianaa said...

@Cik Ezy; kaaan? :D

Nur Sabrina said...

start tgk runningman masa akhirtahun form1 or awal tahun form2. masa tu rasa runningman entah apa apa je. Lepastuh siang malam asyik gelak tgk hahah lagilagi Kwangsoo :P

Dianaa said...

@Nur Sabrina; haha! Kwang Soo tu ganas + lawak. si Zirafah kan kalau tak silap?

umi said...

Running man memang BEST.. Dyorang semuanya kelakar.. sekarang tak pernah miss setiap episod running man.. haha

Nur Irdina said...

dulu -> tak minat kpop
sekarang -> minat korea. minat sorang orang korea

maybe nanti -> minat kpop
lagi nanti -> terus fanatik kpop.

sekarang boleh cakap lain. tapi lain hari trprangkap jugak...saya pernah jadi hohoh.. ketar kan nak taip ? =)

Dianaa said...

@umi; waaa, best lah. FD baru je tengok :(

Nur Atiqah said...

Running Man memang best. Sis patot tengok semua episod dia . sumpah kelakar :) kalau ramai laki Malaysia macam Min Ho memang best lah kan . cute gitu :D

sha dhira said...

yeah, selamat datang ke dunia Running Man.. shad ada post jugak pasal rm baru2 nie, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/02/running-man-daebak.html

Wee Zawiah said...

saya suka Rain ...

Dianaa said...

@Nur Atiqah; tu lah, rasa rugi je tak tengok dari awal. haha, tau takpe. cute gila! :D

Dianaa said...

@Nur Irdina; haha kita sama lah ni ek? hoho! tak pasal-pasal boleh TERsuka pula dengan laki korea

Dianaa said...

@sha dhira; terima kasih, hehe :D okay, nanti FD tengok :D

Dianaa said...

@Wee Zawiah; FD suka Minho :D

TB BERAPA fd.. XPENAH TGOK HOHOHOH

Dianaa said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕; FD pun tak pernah tengok kak. bila tengok, terus suka. hehe. akak try lah :D

Nur Sabrina said...

A'ah. Dia musuh ketat dgn Kim Jong kook. Hahah

Dianaa said...

@Nur Sabrina; haha tu lah. diorang tu ada saje yg tak kena

jelesnya tak dapat tengok running man..huhuk..asal nak tengok jew ade lerr yg nak tengok tu lar..tengok nie larr..huhu

Hanida Moss said...

kite tak tgk pun running man ni. adik beradik sume dok gila tgk hehe. takmo start tgk, takut addicted nanti.. yg skrng tgk korean movie pun x abis-abis lagi :p

nini said...

saya layan running start first episod....zaman2 ji hyo baik...la ni dia dah jahat...hahaha.....dan agak ganas...=p

Nurul Aini said...

Hehe..ramai dah berjangkit tengok running man ni. Bagus2..hahaha..sekarang dah nak masuk ep 134. Dah tengok semua episode ke? hehe..kalau nak beritahu saya ye..hee. ^______^

Sally Yatiey said...

Tak pernah tengok running man, kena tengoklah lepas ni ;D Ramai yang kata best :D hehe

Dianaa said...

@FairyOfMyLove; hehe lepas ni tengok je. tak payah tukar channel lain kalau ada orang suruh tukar :p

Dianaa said...

@Hanida Moss; yeke? hehe try lah layan sekali :p

Dianaa said...

@nini; yeke? ala, jelesnya! nanti nak cari kat youtube lah :D

Dianaa said...

@Nurul Aini; belum tengok semua episod lg :(

Dianaa said...

@Sally Yatiey; tengok jangan tak tengok! ^^

Aisha Fauzi said...

Sama lah. Saya tak minat kpop sangat. Suka tengok Running Man je :)