Ikhlas atau tidak follow blog seseorang?


Assalamualaikum,


Tadi FD tengok follow blog FD. Mula-mula tu tengok ada 2442. 
Alhamdulillah, ramai juga yang sudi follow blog FD.
Dalam sejam dua, tengok-tengok  follower macam kurang :/
Mula-mula 2441, lepas tu turun lagi 2440, turun lagi sekarang ni 2439.

Pada pendapat FD, kalau nak follow blog seseorang tu, kena lah ikhlas. Jangan lah macam terpaksa. Kalau FD buat giveaway and suruh follow blog FD, bukan sebab nak tambah follower. FD cuma nak korang sentiasa alert tentang giveaway, faham? Lepas tu kalau nak unfollow, sila kan. FD sikit pun tak kisah :)

Untuk follower blog FD yang tak pernah terfikir nak unfollow dan follow blog FD dengan hati yang ikhlas (ayat kemain lagi. INI SEMUA POYOOO! hahaa), terima kasih banyak. FD sayang korang! ♥ ♥ ♥
Haa, ambik love banyak-banyak tu, hehe :D

Comments

Sue-Rya Qistina said…
kdg2 diorg yg follow ni saje nk tambah follower je. tu yg jadi camtu.

www.suriaqistina.blogspot.com
IeZwa RazK said…
Yup! Saya ikhlas follow FD dan tak de niat pun nak unfollow sebab kita suka sgt blog FD. Banyak info semasa dan banyak GA yg FD anjurkan. sy suka join :)
Hanida Moss said…
saya pun kena kejap tadi! huhu..
KD said…
FD, KD setuju. sbb followers KD pon kejap naik, pastu turun dan turun:(.. cam x ikhlas jer nak follow
zaza nizam said…
akak setuju..!! dah nama pun manusia so hati lain2..tpi diana masih ramai lagi kengkawan yg setia kan! heheh
miss nuna said…
ok, dah ambik love tu ♥ ♥ ♥
Azyan Ramle said…
betol betol betol..sometimes tuh ada y follow blog kte just untuk join GA je..ikhlaskan hati,jernihkan diri..baru semua y positif tuh dtg balik..ni love balik untuk FD ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ :D
Nana Liena said…
main2 la orang tu..hhuhu..maybe jgak masalah teknikal.. :)
hazwan hairy said…
haha pernah terjadi juga...tu semua gila followers tu pdhal xdk apa2..haha...
sabella mohamad said…
aik ada jugak org yg macam ni ek . ingatkan main unfollow ni kat twitter je . haih . nampak sangat tak ikhlas nak follow .
NaZiRaH @ Ezyra said…
bila dah follow blog seseorg, itu ikhlas, biarla panjang berjela dekat profil, x kisah..;-)
Nurul Aini said…
Saya selalu kena gitu.. Malas nak ambil pusing sebab dah tahu dah mesti ada orang unfollow..hehehe..tak apa, saya tak unfollow FD, setia sampai hujung nyawa. ^____^
cik nana said…
takpe syg jadikan ia positif. org ni kadang2 kite xleh duga minat dy camne. :)
selipar putih said…
adeyh rasanya xd effek papaepun kot follow orang..sibuk unfollow kenape la..cam xde motif lak ..
Nisha Nisrina said…
Jom Join :)

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html
najihahfara said…
x pe..2 pegi beratus datang nanti :)
adat berblog biasalah tu
Nadia Johari said…
ade plk mcm tu erk..
ina said…
xpe FD..ina setia pd blog FD.hehe..
Iman Lee said…
macam saya, kat chat box beria-ia cakap "dah follow awak, follow saya pulak ehh? thank you sayangss!! muah..." sayang sayang... debik kang.... wakaka! ikutkan hati nak follow die balik sbb ada jugak yg sanggup follow blog biasa saye. tapi tengok follower gitu jugak. x jadi la... lgpun sy tak kesah sgt bab pollow mempollow ni XD
Aisha Fauzi said…
Setuju 99.9 % :D Ngeee saje je taknak bagi 100% xD

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite