Hadiah

Hadiah dari Like + Share dah sampai

February 26, 2013


Assalamualaikum,

Ingat lagi dengan entri ni (LINK)? Yes, yang FD menang tshirt lelaki tu. Mula-mula plan nak bagi kat adik perempuan memandangkan ada tshirt warna biru dan badan dia pun besar sikit dari FD. Sampai je parcel tengah hari sebelum nak ambik adik balik sekolah, terus buka. Abah pula yang berkenan dengan tshirt tu.


Ni dia tshirt yang FD dapat. Cantik! Kain pun sedap pakai. Kain jenis inner punya tu. Tengah hari tadi lepas ambik adik balik sekolah and abah dah lunch kat rumah, abah terus pakai baju tu. Kemain semangat :p

Apa pun thanks to WeekendAdvanture sebab pilih FD sebagai pemenang contest tu ^^

You Might Also Like

17 comments