GiveAway

♥ First Giveaway by MarshMallow ♥

February 07, 2013


Assalamualaikum,

**klik banner**


Hm nak komen apa ek tentang blog Aimi ni? FD rasa blog Aimi takde masalah. Semuanya okay. Cepat loading dan kemas. Cuma 3 benda lah yang FD nak komen.
First, FD suka tengok blog yang background tu tak ikut scroll sama. Maksud FD macam blog FD ni. Scroll ke bawah atau ke atas, gambar tak terikut sama. Maintain kat situ je background tu. Macam blog Aimi tu, background tu ikut sama ke atas / bawah. Hm faham tak? Macam tak reti nak explain lah :/
Second, gadget kat sidebar tu macam panjang sangat. Apa kata kalau Aimi singkatkan? Macam FD punya kat sidebar FD. Bahagian Cbox, Twitter and Save Gaza. Apa kata kalau Aimi buat macam tu? Lagi bertambah kemas rasanya kalau tak terlampau banyak gambar kat sidebar.
Lastly, cursor tu. Rasanya tak perlu buat keluar love banyak-banyak time kita gerakkan cursor tu :)

Hm tu je kot rasanya. Lain-lain tu okay je. Suka blog Aimi sebab warna pink ^^


Hadiah:

First place
For Gegirl

Peplum Lace Top + Review Blog + Bloglist

For boys

*gambar contoh*
Playboy Perfume Set + Review Blog + Bloglist

Second place
Topup RM 10 + Kawaii Phone Strap + Review Blog + Bloglist

Top Referral
Kawaii Phone Strap + Review Blog + Bloglist

Entry Kretif
Bloglist + Review Blog

Taknak tag, boleh? :D


Due date: 7 March 13

You Might Also Like

15 comments

  1. hii :) thanks tau join. nanti kalau ade ape-ape. aimi update :)

    ReplyDelete
  2. hadiah updated http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/02/update-senarai-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. hye
    dtg dr GA yg sme ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    ReplyDelete
  4. hye, dari segmen yang sama
    farahin singgah disini :D

    http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    ReplyDelete
  5. Dri segmen sme .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    ReplyDelete
  6. sayang ^^ terjah sini :)

    http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/03/so-winner-goes-to-drumroll.html

    ReplyDelete