February, please be nice

February 01, 2013 Fatin Diana 7 Comments


Assalamualaikum,

Tumblr_mgtb9z6ihv1r59y55o1_500_large

Sekejap je dah masuk bulan Februari, kan? Cepat betul masa berlalu.
Harap-harap bulan ni banyak ong! Hehe :D

Chinese New Year kan dah nak dekat. Nak ang pauuuuuu! 

Dulu duduk kat Damansara, boleh lah dapat ang pau sebab jiran Cina. Kat Kuala Terengganu ni, semua jiran Melayu. Tak dapat ang pau :/

You Might Also Like

7 comments:

zaza nizam said...

salam fatin, nk ang pauuu erk! sabo2 nnti ada la tu..hihihi.itu la kan, kejap je dh 1hb feb.

Cik Fie said...

yeah ! tak sabar2 nak cuti chinese new year . hikhik :D

happy February ^^

hihok tak ada ang pau dah. heeeee

Fienazzuki said...

Alolo...tak pa...nanti duit raya ada...

I am Me said...

x dapat angpau jugak.. huhu

aswadz said...

harap2 dpt angpao CNY ni. baru dikatakan ong. hehehe...