IKLAN

Diyana Boutique

February 27, 2013 Fatin Diana 9 Comments


**STICKY POST 48 HOURS**

Assalamualaikum,


Nak cari online shop yang jual baju kurung dan pakaian fashion terkini? Cari je kat Diyana Boutique
Jom tengok baju-baju yang ada :D

RM190 ONLY FREE POS
Peplum Chiffony Raffeasia

RM200 FREE POS
Mini Kurung Qalisha Chiffony

Nak tengok lebih banyak warna dan design baju kurung, tengok kat SINI :)

Baju kurung untuk plus size :)

RM180 FREE POS
Seri Nawana Design
Nak tengok lebih banyak design untuk baju kurung plus size? Tengok SINI ^^




Lebih banyak design baju peplum kat SINI :D


Jemput like page Diyana Boutique :)


You Might Also Like

9 comments:

Aina Sofea said...

Cantiknyaa baju peplum ber-riben tu !! ishh ! tringiinn :3

zaza nizam said...

geram tgok! thanks FD :)

~didiey~ said...

terima kasih diana :)

wahh baju2 dia semua chantekk kot....thanks FD sbb share dis... :)

cantiknyaaa baju yg warna pink tu , akak buat laa GA bagi hadiah baju pink tu hehehe :p

Dianaa said...

@rodiyatul akmar; erk! tunggu akak kaya sikit lah :p

Sally Yatiey said...

Cantiknyaaaa! :)

nadia said...

cantiknyaaaaa baju pink tuuuuuuuuuuuu :)

bju yg bawah 2 cantikk..