Cash Out

Cash out Says #6

February 22, 2013


Assalamualaikum,

Nampak dah berapa lama cerita ni disimpan? Hoho. Selalu sangat terlupa nak update :3

Alhamdulillah, settle cash out kali ke 2 untuk tahun ni :D
Bulan depan nak cash out lagi. Korang tolong lah rajin klik iklan yang FD share kat blog ni ^^
Tapi sekarang Says tengah problem dengan earning. Harap-harap cepat settle lah masalah diorang tu.

You Might Also Like

10 comments

  1. wahhh. share sini sikit *kenyit mata* hahaha

    ReplyDelete
  2. Nak tips macam mana nak tambahkan earning boleh tak ? Hee :D

    ReplyDelete
  3. @Syaza Raihanah; hehe tips dia kena rajin promote :D

    ReplyDelete
  4. Omnomnom bestnya FD, hampir tiap2 bulan dapat cash out kan

    ReplyDelete
  5. @fifie; hehe betul2 :D rezeki ni fie :D

    ReplyDelete
  6. malas betul sekarang nak letak iklan dalam blog..

    ReplyDelete