Cash Out

Cash out Says #6

February 22, 2013 Fatin Diana 10 Comments


Assalamualaikum,

Nampak dah berapa lama cerita ni disimpan? Hoho. Selalu sangat terlupa nak update :3

Alhamdulillah, settle cash out kali ke 2 untuk tahun ni :D
Bulan depan nak cash out lagi. Korang tolong lah rajin klik iklan yang FD share kat blog ni ^^
Tapi sekarang Says tengah problem dengan earning. Harap-harap cepat settle lah masalah diorang tu.

You Might Also Like

10 comments:

Aina Areen said...

wahhh. share sini sikit *kenyit mata* hahaha

Dianaa said...

@Aina Areen; jom2! FD belanja kepci, hehe :D

Nak tips macam mana nak tambahkan earning boleh tak ? Hee :D

Dianaa said...

@Syaza Raihanah; hehe tips dia kena rajin promote :D

Sally Yatiey said...

Tahniah dah cashout ;D hee

fifie said...

Omnomnom bestnya FD, hampir tiap2 bulan dapat cash out kan

Dianaa said...

@Sally Yatiey; terima kasih ^^

Dianaa said...

@fifie; hehe betul2 :D rezeki ni fie :D

malas betul sekarang nak letak iklan dalam blog..

Dianaa said...

@selipar putih; kena lah rajin :D