Benci SPAM!


Assalamualaikum,

Malam ni ada orang nak spam kat cbox FD pula ye. Siap buat trick pula tu. Eeee, menyirap pula kira dengan orang tu tau. FD tak tahu lah orang tu lelaki atau perempuan, but please lah, jangan guna trick gitu.

Korang tertanya-tanya trick apa? Tengok sini
Nampak tak? Tak kisah lah dia nak bagitau yang dia ada klik iklan kat blog FD, tapi jangan lah buat trick pi letak link iklan kat ruang email/url tu. Tak suka, tau? Lain lah letak link blog, then minta FD klik kat blog dia. Tu boleh diterima lagi.
Korang boleh pi tengok cbox FD kat sidebar ni. Tengok kat nama diorang tu letak link apa. Bukan guna 3 4 nama je, 5 nama tu woi. Kiranya 5 link iklan yang dia bagi. Kadang-kadang pernah tertipu, diorang tinggalkan message "saya tag awak dalam GA, jom join!". Sekali FD tekan, link iklan lahh.

Haiyaa! Jangan ini macam aa? Wa tak suka oh. Lu main kotor tau?

You Might Also Like

21 comments