4 dalam 1

February 12, 2013


Assalamualaikum,

FD baru je balik KL dari kampung, dah dapat penyakit. Demam + seseme + sakit tekak + batuk. Pakej kauuu! Tu yang tajuk entri 4 dalam 1 tu. Urgh! Tak suka =='

Tumblr_mhzkkza6ml1s5whm0o1_500_large

Sampai je KL, pi makan-makan dulu isi perut. Lepas tu pi Hospital Selayang, alang-alang tu adik pi sedut kejap sebab dia asma. FD dengan adik lagi sorang pi cek kat doc. Doc kata tekak merah, mungkin ada kuman or whatever. Tak ingat sangat. Teruk kan? :/


Tumblr_mhwlv9tq451s4sxyko1_500_large
Kalau ada ubat macam ni kan best? :3


Tumblr_mi2mvce70x1qm65qfo1_500_large

Harini confirm tidur awal sebab macam-macam ubat FD kena telan. Paling tak suka ubat batuk. Ergh! Takde ke ubat batuk yang pil punya? Tak suka lah ubat batuk yang air tu. Tak sedaaaaaap! =='


Plan nak jenjalan sementara ada kat KL ni terpaksa cancel kot sebab tak sihat. Huwaaaa! :(

You Might Also Like

11 comments

  1. semoga cepat sembuh kak :D jgn lupa mkn ubt byk2 ye hehehe :D

    ReplyDelete
  2. alolo ciannya.. huhu semoga cpet sembuh. =D

    ReplyDelete
  3. get well soon dear. cian... sy kalo demam mmg x suka mkn ubat..

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ade kat kL?wink*

    semoga cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  5. @rodiyatul akmar, @Lissa LaLissa, @Nurfaezah Abdullah; thanks semua :* tak larat nak makan ubat tiap 8 jam. huhu T__T

    ReplyDelete
  6. @combi; a'ah, kat KL. hehe :D thanks babe :*

    ReplyDelete
  7. kire ok. :3 takpe, sabar je kak. dah pernah rase. kalau sakit tekak ke demam confirm duk terbarik x bermaya. :D

    ReplyDelete
  8. semoga cept sembuh..kalo de ubat mcm kat ats tu..confirm xnk mkn..sebb lawa wrna wrni..hehe

    ReplyDelete
  9. Saya pon tak suka telan ubat batuk cecair tuuu x(

    ReplyDelete