Trafik

Trafik Minggu #9

January 14, 2013 Fatin Diana 6 Comments


Assalamualaikum,

Trafik minggu ke 9 :)

Trafik mencanak naik tu sebab FD buat Simple Giveaway
Alhamdulillah, baru bape hari buat Simple Giveaway, ramai yang join. Simple Giveaway tu sekejap je sebab hadiah biasa-biasa je. Tapi rasa macam nak tambah lagi seminggu, okay tak?

Trafik turun tu pula sebab FD takde idea nak update apa. Lepas tu tak ping entri kat mana-mana group fb pun. Masa tu pula FD kat KL, so macam takde masa sangat nak update blog. Jenjalan kat Jalan TAR ^^



You Might Also Like

6 comments:

boni kacak said...

terbaik..teruskan rentak sebegini tau.. InshaaAllah kalau terus berusaha, traffic tu akan meningkat dan semakin meningkat :)

Dianaa said...

@boni kacak; hee, thanks abang Boni Kacak ^^

terbaik dianaa. kena sharing tips ni. hehe. btw salam kenal :)

fifie said...

FD okay lah tu 200 lebih walau tak ping ke mana. Huhu

Dianaa said...

@محمد رازيق; hee, thanks. salam kenal juga :)

Dianaa said...

@fifie; okay ek?