Trafik Minggu #8


Assalamualaikum,


Trafik masa 2 Januari turun sebab FD tak update entri yang best. FD cuma update pasal MLM yang akan buat persembahan kat KT and Cover Payphone. Lepas tu FD memang tak ping kat group FB. 3 Januari pun takde benda menarik sangat, cuma blog ni capai 2222 follower :) lepas tu trafik naik lepas FD umum pemenang giveaway. Psstt, ramai lagi pemenang yang belum tuntut hadiah. Kalau lama sangat, nanti FD cabut nombor lain tau.



You Might Also Like

6 comments