Trafik hari #7

January 23, 2013


Assalamualaikum,

Via Nuffnang

Via Blogger


Ni post pertama untuk harini. Memang FD takde idea nak update apa. Tiba-tiba terfikir nak guna satu benda ni. Benda yang FD pernah share dengan korang sebelum ni. Terbukti benda ni menjadi tau!

Cuba korang tanya blogger lain yang guna benda alah ni. Confirm diorang cakap benda ni betul, tak tipu ^^



Untuk yang tak guna hosting, abaikan je part yang korang kena install untuk hosting tu :)

You Might Also Like

8 comments

  1. Salam, nampak pukul 6 tu....traffik mencanak...artikel apa yg hot?

    Layan artikel menarik ini

    ReplyDelete
  2. @Rossa Calla; w'salam. takde yg menarik mana pun. cuma guna satu benda ni je :D

    ReplyDelete
  3. Jom Join GA ni..tarikh tutup 25/2/13~
    http://aztiqah0216.blogspot.com/2013/01/nt-mini-ga-topup-rm30.html

    ReplyDelete
  4. akak , ni yg pasal teknik tingkatkan trafik tu ea ? yg kita kena download buku tu kan ? ke tak . bella dah download . tapi tak baca lagi . ehee

    ReplyDelete
  5. @sabella mohamad; yup, download ebook tu. hehe baca lah :D

    ReplyDelete
  6. wah ramai tuuu.... besst2 :)

    p/s:selamat menyambut maulidur rasul... sama-sama kita berselawat ke atas nabi muhammad s.a.w.. :)

    ReplyDelete