Trafik hari #7


Assalamualaikum,

Via Nuffnang

Via Blogger


Ni post pertama untuk harini. Memang FD takde idea nak update apa. Tiba-tiba terfikir nak guna satu benda ni. Benda yang FD pernah share dengan korang sebelum ni. Terbukti benda ni menjadi tau!

Cuba korang tanya blogger lain yang guna benda alah ni. Confirm diorang cakap benda ni betul, tak tipu ^^



Untuk yang tak guna hosting, abaikan je part yang korang kena install untuk hosting tu :)

Comments

Rossa Calla said…
Salam, nampak pukul 6 tu....traffik mencanak...artikel apa yg hot?

Layan artikel menarik ini
Dianaa said…
@Rossa Calla; w'salam. takde yg menarik mana pun. cuma guna satu benda ni je :D
Anis Solehah said…
Jom Join GA ni..tarikh tutup 25/2/13~
http://aztiqah0216.blogspot.com/2013/01/nt-mini-ga-topup-rm30.html
sabella mohamad said…
akak , ni yg pasal teknik tingkatkan trafik tu ea ? yg kita kena download buku tu kan ? ke tak . bella dah download . tapi tak baca lagi . ehee
Dianaa said…
@sabella mohamad; yup, download ebook tu. hehe baca lah :D
deno said…
wah ramai tuuu.... besst2 :)

p/s:selamat menyambut maulidur rasul... sama-sama kita berselawat ke atas nabi muhammad s.a.w.. :)
Dianaa said…
@deno; salam maulidur rasul :)

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite