Tips duit cash out Says masuk akaun cepat


Assalamualaikum,


Haritu FD ada cash out duit Says dan FD dapat duit tu awal. Tak perlu tunggu lama-lama sampai dekat sebulan. Nak tahu macam mana? Meh sini FD nak share tips ^^


Nampak tak apa Aqila bagitau? Itu lah yang FD baru tahu sebelum cash out kali ke 5 haritu. So kalau korang taknak tunggu duit masuk lambat, better korang klik sebelum hari Isnin minggu pertama dan minggu ke tiga. Baru lah boleh dapat duit tu awal ^^v

FD je baru tahu. Ntah-ntah korang dah tahu sebelum FD share tips ni kan? :/


Belum daftar akaun Says? DAFTAR KAT SINI CEPAT! Percuma je! Daftar, share link, orang klik link, korang dapat earning. Senang je kan? ^^
Tunggu apa lagi? Daftar sekarang :D

You Might Also Like

13 comments