Cash Out

Tips duit cash out Says masuk akaun cepat

January 17, 2013


Assalamualaikum,


Haritu FD ada cash out duit Says dan FD dapat duit tu awal. Tak perlu tunggu lama-lama sampai dekat sebulan. Nak tahu macam mana? Meh sini FD nak share tips ^^


Nampak tak apa Aqila bagitau? Itu lah yang FD baru tahu sebelum cash out kali ke 5 haritu. So kalau korang taknak tunggu duit masuk lambat, better korang klik sebelum hari Isnin minggu pertama dan minggu ke tiga. Baru lah boleh dapat duit tu awal ^^v

FD je baru tahu. Ntah-ntah korang dah tahu sebelum FD share tips ni kan? :/


Belum daftar akaun Says? DAFTAR KAT SINI CEPAT! Percuma je! Daftar, share link, orang klik link, korang dapat earning. Senang je kan? ^^
Tunggu apa lagi? Daftar sekarang :D

You Might Also Like

13 comments

  1. patut la cik siti dpt lmbt...huhu

    ReplyDelete
  2. @eimah siti; lepas ni kena pandai tengok timing cantik lah, hee :D

    ReplyDelete
  3. huwaa says.com x include brunei dlm country list yg blh daftar says :( sy pun nk dpt side earning tp..

    ReplyDelete
  4. cash out aje dia ni . masyuk la .. hehe

    ReplyDelete
  5. Rietta xpernah try lg say nie...jap nk p terjah tgk....

    ReplyDelete
  6. says dh terabai..rsa cm mls dh..haha

    ReplyDelete
  7. @Nurfaezah Abdullah; eh yeke?! lahh, FD baru je tau. kesian awak. takpe, nuffnang kan ada ^^

    ReplyDelete
  8. @abam ming; erk, mana ada. FD share tips je lah abam :3

    ReplyDelete
  9. @hazwan hairy; agak ah. macam tak happening macam dulu :/

    ReplyDelete
  10. kak fatin.. klau budak yg daftar, boleh ke?

    ReplyDelete