Music

Taknak guna dah,

January 01, 2013


Assalamualaikum,

Tumblr_mfutmtytbw1rmyqqfo1_400_large

Apa yang FD taknak guna dah? Sebelum tu, really sorry untuk reader yang suka datang blog FD sebab sukakan lagu kat blog ni. Sorry sebab apa? Sebab FD dah taknak guna lagu tu. Lagu tu mengingatkan FD kepada seseorang yang suka nyanyikan lagu pada FD masa dulu :') so FD taknak ingat lagi sebab agak sakit. Harap-harap pengunjung blog FD faham dan tak kisah ye? Bukan apa, sebab FD dapat banyak feedback dari cbox, ramai yang suka dengan lagu tu. FD pun suka sebenarnya bila ada pengunjung blog yang suka dengar lagu kat blog FD ni.

Sekarang ni FD tengah fikir nak tukar dengan lagu apa. Lagu yang sesuai dengan jiwa FD sekarang ni. Any suggestions?


Tajuk lagu kat blog yang FD akan buang tak lama lagi

You Might Also Like

6 comments

  1. tahun baru..mulakan semuanya dengan baru..heheh..selamat thn baru!

    ReplyDelete
  2. tukar lah apopun janji sodap nak dengor.. :3

    ReplyDelete
  3. Akma pun suka lagu ni !
    Masuk blog FD je bunyi gitar, alahai best sangat .

    kalau nak tukar lagu, FD jgn pilih lagu yg rancak2 sgt takut sakit kepala dgn lagu tu, hehe

    ReplyDelete
  4. @luqman zakaria; hehe thanks luq. happy new year too ;)

    ReplyDelete
  5. @Cik Akma; haha FD pun tak berapa sangat dengan lagu rancak. layan lagu slow je ^^v

    ReplyDelete