Pengguna domain dari AsiaHost?


Assalamualaikum,

**klik untuk lebih jelas**

Siapa yang guna domain dari AsiaHost? Blog korang tu tak keluar, kan? Ini ada pengumuman dari AsiaHost. Katanya ada masalah sikit tentang server DNS.
Rasanya kalau tak tukar pun takpe kot, cuma kena tunggu lama sikit je. Rasanya lah :3

Blogshop FD pun takboleh buka buat masa ni. Kalau FD rajin, FD tukar lah kot DNS tu nanti.

Cara nak tukar DNS


Comments

Aina Sofea said…
Nasib baik saya bukan pengguna domain tuh ... Fuhh :/
Miss Sue said…
sama lah, blog sue xleh bukak :( kalau tukar DNS nanti jadi ape?? sue ni dah lah bengap bab coding..
afifudinsohaini said…
ouh yeke patutla pon..traffik jatuh kot..
Dianaa said…
@Miss Sue; hm tak tahu lah. nanti FD try cari cara dia k? :)
sama la kita.. kalu pakai wifi sama ke... ermm tguuu je la takut salah setting plak
Dianaa said…
@◕ D Y S H A S A H H I R ◕; tu lah. FD pun tak berani nak usik apa2 lg
Dianaa said…
@afifudinsohaini; dah okay nnt trafik naik la tu :D
pasal ni rupenye. :D tapi tak reti la men menatang DNS nie. :(
susah macam ni... hmmmmm cepat2 solve prob.
Phat said…
mintak2 x lama sebab ramai nk masuk blog phat ni hehehe
kamil salleh said…
Dah daftar, tapi masih pending, dah 4 hari begitu. Tapi invoice dah dpt exp pada thn depan.

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite