Pemenang Simple Giveaway


Assalamualaikum,


Tak sabar nak tahu siapa pemenang bertuah tu?
Sila scroll ke bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v

Make A Wish Necklace

Horoscope Necklace

Topup RM5 x 2


Tahniah kepada pemenang!

Sila PM FD kat Fan Page

Bagi details korang
Nama:
Alamat:
No tel:
Url entri:

Untuk pemenang topup, cuma PM FD bagitau korang pengguna apa. Maxis? Celcome? Itu je ^^


Kepada yang tak menang, sila cuba lagi untuk next giveaway yang akan berlangsung hujung bulan ni atau awal bulan depan. So please be alert sebab FD tak confirm bila tarikhnya. Tapi FD tetap akan buat giveaway sebab dah ada sponsor yang baik hati ^^

Comments

JIBA SUHA said…
Tahniah kpd pemenang :)
Farra Atiqah said…
http://farra-izzaty.blogspot.com/2013/01/kolagen-asli-elok-ker-oo.html
afifudinsohaini said…
jauhnya kene scrooll..cehh.macam aku masuk plak.saje menyibuk..haa
Dianaa said…
@afifudinsohaini; haha tu lah, kau tak join pun :p
I am Me said…
tahniah kpd yg menang! bagi yg x menang macam sy, semoga bertuah next time. :)
Bubu said…
Tahniah kpd pemenang. Sedih gua tak dapat T.T
ina said…
alhamdulilah rezeki..time kasih fD..ina dh send detail d fan page FD :)
KD said…
tahniah kepada pemenang :)
tahniah kpd semua pemenang..:-)

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite